Skip to content

Onze invallers aan het woord

Kom jij lesgeven als de meester ziek is?

Pool West doet wervingscampagnes in regio Delft – Den Haag – Lansingerland – Leiden – Pijnacker-Nootdorp – Westland – Zoetermeer – Zuidplas. Lees hier waarom zij invallen zo leuk vinden!

Zuidplas

‘Als je de ruimte hebt, ga als invaller aan de slag!’

“Er zijn zóveel voordelen en ik doe zóveel ervaring op!” Sabrina Habicht heeft geen aansporing nodig om te vertellen over haar werk als invalleerkracht in het basisonderwijs. “Je kunt overal komen kijken. Dat is fantastisch voor mijn ontwikkeling als leerkracht.” Directeur Edward den Heeten vult haar opgewekt aan: “Invallen is een mooie manier om te starten en een school te vinden die bij je past. En als je invalt via Pool West, krijg je ook de kans om daar te blijven.” Lees hier het verhaal van Sabrina en Edward.

Westland

‘Invallen via Pool West is beter voor kinderen, invallers en scholen’

Flexibel en op eigen voorwaarden lesgeven, dat leek Marsha van Kester de perfecte manier om het leraarschap weer op te pakken nu haar zoon wat ouder is. Via Pool West vond ze basisschool De Schutse, waar directeur Andrea de Visser haar met open armen ontvangt.raag zelf mijn dagen, scholen en groepen kunnen bepalen. Op de website van Pool West las ik precies wat ik zocht in de verhalen van andere invallers.” Lees hier het verhaal van Marsha en Andrea.

Den Haag / Rijswijk

‘Ik maak er elke dag een feestje van in de klas’
Na tien jaar lesgeven in het buitenland vindt juf Vicenta Roozendaal weer haar draai in het Nederlandse onderwijs als invaller bij Pool West. De diversiteit van de scholen in Den Haag houdt de sleur op afstand. “Met die kinderen is elke dag anders. Ze zijn nieuwsgierig, ze dagen je uit en aan het eind van de dag hangen ze om je nek.” Lees hier het verhaal van Vicenta.

Leiden e.o.

‘Kinderen iets leren is echt heel leuk!’
Een leven vol reizen en lesgeven combineren, dat zou juf Yvonne van Kasteren het liefste willen. En dat kan dankzij haar invalwerk bij Pool West. Met korte invalverzoeken houdt ze de vrijheid om te reizen. Lees hier het verhaal van Yvonne.

Delft

“Ik wil zo veel mogelijk soorten onderwijs ontdekken”
Lesgeven in de buurt en met meer vrijheid, dat is hoe juf Natasja de Vrind werken ziet als invaller bij Pool West. Ze woont in Delft en valt in op diverse basisscholen op fietsafstand van haar huis. Lees hier het verhaal van Natasja.

Zoetermeer

“Je kunt je volledig focussen op het kind”
Juf Florine en meester Nafta genieten als invallers bij Pool West van lesgeven zonder vergaderingen en oudergesprekken. Ze vallen in op diverse basisscholen in de omgeving van Zoetermeer. Lees hier het verhaal van Nafta en Florine.

Leidschendam-Voorburg

“Ik hoef niets voor te bereiden en kan direct lesgeven. Heerlijk!”
Juf Bouzja kan als invaller bij Pool West helemaal zelf bepalen wanneer ze werkt. Ze geeft het aan in de app en het rooster staat klaar. En dat ook nog altijd op een bassischool in de buurt van Leidschendam. Lees hier het verhaal van Bouzja.

Pijnacker-Nootdorp

“Iedere week een boel blije gezichtjes”
Klimmen, rennen, vangen en gooien; voor veel kinderen vormt de gymles een favoriet onderdeel van de schooldag. Natasja van Os vindt het zien van de blije kinderen het leukste aan haar werk als gymdocente. Lees hier het verhaal van Natasja.