Interviews

Kom jij lesgeven als de meester ziek is?

Pool West doet wervingscampagnes in regio Delft – Pijnacker-Nootdorp – Lansingerland – Den Haag – Zoetermeer – Leiden. Lees hier waarom zij invallen zo leuk vinden!

Leiden e.o.

‘Kinderen iets leren is echt heel leuk!’
Een leven vol reizen en lesgeven combineren, dat zou juf Yvonne van Kasteren het liefste willen. En dat kan dankzij haar invalwerk bij Pool West. Met korte invalverzoeken houdt ze de vrijheid om te reizen. Lees hier het verhaal van Yvonne.

Lansingerland

“Iedereen is heel dankbaar dat je komt invallen”
Lieke merkt dat haar inzet gewaardeerd wordt. “Ik word elke dag enthousiast ontvangen. Iedereen is heel dankbaar dat je komt invallen en ze helpen je ’s morgens goed op weg. Zo begint de dag altijd fijn!” Lees hier het verhaal van Lieke.

Zoetermeer

“Je kunt je volledig focussen op het kind”
Juf Florine en meester Nafta genieten als invallers bij Pool West van lesgeven zonder vergaderingen en oudergesprekken. Ze vallen in op diverse basisscholen in de omgeving van Zoetermeer. Lees hier het verhaal van Nafta en Florine.

Leidschendam-Voorburg

“Ik hoef niets voor te bereiden en kan direct lesgeven. Heerlijk!”
Juf Bouzja kan als invaller bij Pool West helemaal zelf bepalen wanneer ze werkt. Ze geeft het aan in de app en het rooster staat klaar. En dat ook nog altijd op een bassischool in de buurt van Leidschendam. Lees hier het verhaal van Bouzja.

Pijnacker-Nootdorp

“Iedere week een boel blije gezichtjes”
Klimmen, rennen, vangen en gooien; voor veel kinderen vormt de gymles een favoriet onderdeel van de schooldag. Natasja van Os vindt het zien van de blije kinderen het leukste aan haar werk als gymdocente. Lees hier het verhaal van Natasja.

Delft

“Ik wil zo veel mogelijk soorten onderwijs ontdekken”
Lesgeven in de buurt en met meer vrijheid, dat is hoe juf Natasja de Vrind werken ziet als invaller bij Pool West. Ze woont in Delft en valt in op diverse basisscholen op fietsafstand van haar huis. Lees hier het verhaal van Natasja.