Interviews

Kom jij lesgeven als de meester ziek is?

Pool West doet wervingscampagnes in regio Delft – Pijnacker-Nootdorp – Lansingerland – Den Haag – Zoetermeer – Leiden. Lees hier waarom zij invallen zo leuk vinden!

Zoetermeer

“Je kunt je volledig focussen op het kind”
Juf Florine en meester Nafta genieten als invallers bij Pool West van lesgeven zonder vergaderingen en oudergesprekken. Ze vallen in op diverse basisscholen in de omgeving van Zoetermeer. Lees hier het verhaal van Nafta en Florine.

Pijnacker-Nootdorp

“Ik hoef niets voor te bereiden en kan direct lesgeven. Heerlijk!”
Juf Bouzja kan als invaller bij Pool West helemaal zelf bepalen wanneer ze werkt. Ze geeft het aan in de app en het rooster staat klaar. En dat ook nog altijd op een bassischool in de buurt van Leidschendam. Lees hier het verhaal van Bouzja.

Pijnacker-Nootdorp

“Iedere week een boel blije gezichtjes”
Klimmen, rennen, vangen en gooien; voor veel kinderen vormt de gymles een favoriet onderdeel van de schooldag. Natasja van Os vindt het zien van de blije kinderen het leukste aan haar werk als gymdocente. Lees hier het verhaal van Natasja.

Delft

“Ik wil zo veel mogelijk soorten onderwijs ontdekken”
Lesgeven in de buurt en met meer vrijheid, dat is hoe juf Natasja de Vrind werken ziet als invaller bij Pool West. Ze woont in Delft en valt in op diverse basisscholen op fietsafstand van haar huis. Lees hier het verhaal van Natasja.