De 6 plussen van Pool West

Met de invalpool van Pool West sta je als invaller binnen no-time voor de klas. Op een basisschool die bij je past, met jouw wensen en wanneer het jou uitkomt. Pool West regelt het allemaal voor je.

Dicht bij huis

Bij Pool West komen vervangingsverzoeken van ruim 200 basisscholen binnen. Grote kans dat daar ook een school bij jou in de buurt bij zit. Pool West is actief in de regio Delft – Pijnacker-Nootdorp – Lansingerland – Den Haag – Zoetermeer – Leiden.

Jouw agenda

Jij bent baas over je eigen tijd. Wil je graag veel werken; wij hebben voldoende werk voor je. Wil je het een periode rustiger aan doen, dan kan dat ook. 

Netwerk opbouwen

Je bouwt een netwerk op binnen het onderwijs in de regio. Of je nu startend bent of al halverwege je onderwijscarrière, met een goed netwerk kom je op alle fronten verder.

Overal oriënteren

Het onderwijs kent veel varianten. Als invaller bij Pool West heb je de kans om overal ervaring op te doen en zo te ervaren welk type onderwijs jou het meest aanspreekt.

Snelle instroom

Invallen is fijn, maar soms wil je niets liever dan een vaste baan. Bij Pool West heb je een snelle instroom naar een vaste functie. 

Verantwoord

Pool West is een stichting zonder winstoogmerk. Wij streven enkel naar goed onderwijs; een juf of meester met plezier in het werk en kinderen die het naar hun zin hebben.