Skip to content

Workshops/scholingsaanbod

Wil je als meester of juf op de basisschool graag meer leren over lesgeven en wat er allemaal bij komt kijken? Pool West organiseert diverse interessante trainingen over verscheidene onderwerpen door het jaar heen. Met onderwerpen voor het individuele kind, de hele klas of voor de ouders. Elke training is op de woensdagmiddag.

Het workshopaanbod van Pool West is divers qua omvang. Afhankelijk van het aantal deelnemers vinden de workshops plaats op het kantoor van Pool West, Gildeweg 7 b te Nootdorp of op een aangesloten school bij Pool West in de omgeving van Nootdorp. De workshoplocatie is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.

Gratis deelnemen aan workshop

Deelname aan deze workshops is gratis als je bij Pool West bent ingeschreven als invalleerkracht. Het maakt dus niet uit of je een ervaren leerkracht bent, een onderwijsassistent, zij-instromer of een leraar in opleiding.

Ben je niet bij ons ingeschreven, maar wil je wel deelnemen? Als er nog ruimte is, kan dat tegen betaling. We schrijven je dan in op de reservelijst en nemen 10 dagen voorafgaand aan de workshop contact met je op over de beschikbaarheid en wijze van betaling.

De workshops

Alle workshops van schooljaar 21-22 zijn inmiddels achter de rug. Houd deze pagina in de gaten voor het aanbod voor volgend schooljaar.