Skip to content

Trainingen/scholingsaanbod

Wil je als meester of juf op de basisschool graag meer leren over lesgeven en wat er allemaal bij komt kijken? Pool West organiseert diverse interessante trainingen over verscheidene onderwerpen door het jaar heen. Met onderwerpen voor het individuele kind, de hele klas of voor de ouders. Elke training is op de woensdagmiddag.

Het trainingsaanbod van Pool West is divers qua omvang. Afhankelijk van het aantal deelnemers vinden de trainingen plaats op het kantoor van Pool West, Gildeweg 7 b te Nootdorp of op een aangesloten school bij Pool West in de omgeving van Nootdorp. De trainingslocatie is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.

Gratis deelnemen aan training

Deelname aan deze trainingen is gratis als je bij Pool West bent ingeschreven als invalleerkracht. Het maakt dus niet uit of je een ervaren leerkracht bent, een onderwijsassistent, zij-instromer of een leraar in opleiding.

Ben je niet bij ons ingeschreven, maar wil je wel deelnemen? Als er nog ruimte is, kan dat tegen betaling. We schrijven je dan in op de reservelijst en nemen 10 dagen voorafgaand aan de training contact met je op over de beschikbaarheid en wijze van betaling.

De trainingen

Het trainingsaanbod schooljaar 2020 – 2021 voor leraren die invallen in het basisonderwijs gaan over klassenmanagement, intervisie en omgaan met ADHD, hechtingsproblematiek, PDD-Nos en hoogbegaafdheid. Welke spreekt jou het meeste aan? Naar meerdere trainingen gaan kan natuurlijk ook, je bent immers nooit uitgeleerd.

Snappet

Woensdag 31 maart 2021 – donderdag 1 april 2021 – woensdag 7 april 2021 
19.00 – 20.30 uur

Kan jij nog wel wat hulp gebruiken met Snappet? Of heb je het idee nog niet alles eruit te halen wat erin zit? Geef je dan op voor deze online training. We organiseren hem maar liefst drie keer, dus er zit vast een moment tussen dat het jou schikt. 

Deze workshop is online.

Omgaan met ADHD, hechtingsproblematiek, PDD-Nos, Hoogbegaafdheid (online)

Donderdag 20 mei 2021
19:00 – 21:30 uur

 

Deze workshop is online.