Superleuk redmiddel

Wat als een kind kon programmeren en een virtuele wereld kon bouwen? Zou het zijn school nabouwen? Zou hun juf of meester voor de klas staan? Of misschien een invalleerkracht? Er is maar een manier om daarachter te komen. Boek het Virtual Reality Learning Lab van BijzOnderwijs!

Het is een van de workshops die Pool West sinds de zomer aanbiedt. Als de invalleerkrachten spoorloos zijn en de wanhoop nabij is, heeft Pool West deze troef nog achter de hand. De workshops duren een dag of dagdeel en worden gegeven door echte onderwijsprofessionals. En ze zijn niet alleen een mooi redmiddel. Ze zijn hartstikke leuk en leerzaam!

Neem nou de workshop ‘Verhalen maken en vertellen’. Hierin oefenen kinderen hun verbeeldingskracht, houding en stemgebruik. Of de workshop Biologie, die kinderen leert over de kringloop van het leven en hoe belangrijk duurzaamheid daarvoor is. Met zulke workshops zou je bijna willen dat de juf of meester er vaker niet is!

Kassandra

Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan op: www.poolwest.nl/bijzonderwijs. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Laat het weten op kassandra@poolwest.nl.