Zo trots als een pauw!

Wauw! We hebben een 8,5 gekregen van onze invalkrachten! Ruim een kwart van hen nam de tijd en moeite om ons te laten weten wat er wel en niet goed gaat in onze dienstverlening. Gelukkig gaat er dus een hoop goed!

Het was tijd om weer wat feedback op te halen van onze invallers. We doen natuurlijk hard ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren en om onze diensten gebruiksvriendelijk te houden, maar het kan altijd beter. In de hoeveelheid informatie die invalkrachten vooraf aan een invalverzoek krijgen, valt nog winst te halen. Het is niet altijd duidelijk bij welke groep ze invallen, of er bijzonderheden zijn en op welke locatie de inval nodig is. Ook de eigen website mocht wat gebruiksvriendelijker – dat hebben we gelijk maar aangepakt.*

Gelukkig waren er ook een aantal dingen waarvoor we onszelf een schouderklopje mochten geven. De samenwerking met Pool West wordt als zeer prettig en persoonlijk ervaren. De meeste invallers vinden de communicatie vanuit Pool West goed; ze kunnen met hun vragen terecht en voelen zich gewaardeerd. De invalkrachten zijn ook tevreden over de afwisseling, flexibiliteit en eigen regie van het werk, precies de redenen waarom veel van hen ermee startten. Maar liefst 85 respondenten zeiden Pool West aan te raden aan anderen.

We zijn trots op de mooie resultaten die we nu boeken. Hopelijk lukt het om die zelfs in deze gekke tijden vast te houden.