Logopedist

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 8 - 16 uur, 16 - 24 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: IKC het Zwanenbos
Onderdeel van: OPOZ
Website: https://www.ikchetzwanenbos.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Openbaar
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Kerkenbos 24-26 , 2716 PH Zoetermeer

Het Zwanenbos is de kleurrijke buurtschool voor de wijk Meerzicht. Iedereen is bij ons van harte welkom. ‘Kansrijk leren’ is ons motto. Bij ons op school worden de kansen van uw kind vergroot: ieder kind ontwikkelt zijn of haar eigen talenten. Het mooiste wat je een kind kunt geven, is een kans! Onze school past in de buurt. Samen met de ouders, een gemotiveerd team en gespecialiseerde partners kunnen wij uw kind bieden wat het nodig heeft. De school geeft kinderen veel structuur en rust en onze leerkrachten zijn de hele dag bij de klas. Hier voelen de kinderen van Het Zwanenbos zich heel prettig bij.

Logopedist BAO/SBO 0,3 fte (tijdelijk 0,5 fte mogelijk) Wil jij op IKC Het Zwanenbos het team versterken en van onschatbare waarde zijn voor leerlingen? Dan past deze vacature perfect bij jou!
Onze school IKC Het Zwanenbos is gehuisvest in de multiculturele wijk Meerzicht. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verdeeld over 14 groepen waarvan 8 BAO en 6 SBO groepen. IKC Het Zwanenbos verkeert in een bijzondere positie omdat er, als één van de weinige scholen in Nederland, zowel regulier als speciaal basisonderwijs wordt aangeboden.
We zijn een school waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, waar er vertrouwen is in de talenten van leerlingen, waar veel ruimte is voor maatwerk en kansrijk leren de boventoon voert. Wij werken iedere dag aan het verzorgen van goed onderwijs. Goed onderwijs betekent ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren en behoefte hebben aan extra ondersteuning.
Hoe jij kan bijdragen Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde logopedist met hart voor het onderwijs! Als logopedist vind je het een uitdaging om je vakkennis te implementeren binnen de school. De leerlingen bij ons op school kampen regelmatig met leerproblemen en met problemen op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling. Daarnaast komt op Het Zwanenbos veel spraak-taal problematiek voor, waar jij mee aan de slag gaat.
De leerlingen krijgen bij jou individueel of in kleinere groepjes les waardoor specifieke aandacht mogelijk is. Door jouw aanpak ondersteun jij de leerlingen bij het ontwikkelingen en verbeteren van communicatieve vaardigheden en/of bij het ontwikkelen van alternatieve strategieën die het leerproces ondersteunen. In samenwerking met het zorgteam en de leerkrachten maak jij een plan om de leerling zo goed mogelijk te ondersteunen.
Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen, initiatiefrijk bent, bereid bent om een stapje extra te zetten, in bezit bent van een dosis gezond verstand en positief bent ingesteld. Daarnaast ben je natuurlijk in bezit van een diploma Logopedie.
Wat wij jou bieden Wij zorgen voor een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin collega’s zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, een omgeving waarin de nadruk ligt op samenwerken en gedeelde verantwoordelijkheid en waar je altijd terecht kunt bij collega’s voor hulp of advies.
Wij vinden werkplezier belangrijk. Met elkaar wordt er dagelijks vanuit bestaande competenties, talenten, kennis en middelen, aan duidelijke doelstellingen gewerkt waarmee vorm wordt gegeven aan de toekomst van de school.
Wij bieden jou bij aanvang een aanstelling van 0.3 fte (1.5 dag), tijdelijke uitbreiding naar 0.5 fte (2.5 dag) is mogelijk (werkdagen in overleg). Je zal worden ingeschaald worden als leerlingbegeleider in schaal 8.
Interesse? Als deze functie jou aanspreekt, dan ontmoeten wij je graag! Voor vragen, een kennismaking of als je meteen wilt solliciteren dan kun je contact opnemen met Ottelie Overeijnder door te mailen naar zwanenbos@opoz.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 079-3517688.

Solliciteren

Contactpersoon: Erwin Oudenaarde
E-mailadres: zwanenbos@opoz.nl
Telefoon: 0793517688