Pedagogisch medewerker

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-04-2023
Aantal uur per week: 8 - 16 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,2354
Werkdagen: Woensdag, Donderdag
Groepen: Anders

School

School: De Horizon
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.dehorizondenhaag.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Paets van Troostwijkstraat 93 , 2522 DM Den Haag

Ben jij iemand die zijn/ haar pedagogische én educatieve kwaliteiten volledig wil inzetten?
Weet jij hoe peuters spelenderwijs leren en lijkt het je een uitdaging om peuters voor te bereiden op de basisschool? Wil jij het positieve verschil maken in het leven van kinderen? Werk je graag op een fijne school in Den Haag in een gezellig team dat zich graag verder ontwikkelt? Dan ben je hier van harte welkom!
 
Over ons
De Horizon zet in op een stevige basis. We hebben een mooie, gemixte leerling populatie, zowel cultureel als sociaaleconomisch. Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Ontwikkelen, Plezier en Samenwerken. De peuterschool is een onderdeel van de basisschool. Je hoort bij het team van de basisschool en de directeur van de basisschool is ook jouw leidinggevende. Wil je meer weten over onze school? Neem een kijkje op onze website.
 
Over de functie
Samen met je collega’s vorm je het peuterteam van onze school. Op de peuterschool en bij de kleuters wordt thematisch gewerkt met “Speelplezier”. Hierbij ligt de nadruk op Spelend leren, waarbij o.a. taalstimulering en taalontwikkeling van de kinderen centraal staat.
Met je collega’s bereid je samen de thema’s en activiteiten voor en hebben jullie aandacht voor de onderling te verdelen administratieve taken. Diverse studiedagen en overlegmomenten worden samen met de basisschool of het kleuterteam gedaan. Zo zorgen we voor een goede, doorgaande lijn van 2 tot 12.
Enige digitale vaardigheid is gewenst. De peuterobservaties worden op de Horizon digitaal verwerkt in de observatie- en volgmethode KIJK! Met ouders worden deze observaties besproken tijdens de oudergesprekken en is er dagelijks contact bij het halen en brengen.
Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden we jou een goede en duidelijke inwerkperiode aan i.s.m. je nieuwe collega’s en de pedagogisch coach.
 
Wie ben jij?
We zoeken een collega met geduld en een positieve, energieke en oplossingsgerichte instelling. Je houdt van samenwerken in een team en je bent in staat om de ontwikkeling van de peuter centraal te stellen.
  
Alles op een rijtje

  • Je hebt minimaal een MBO PW3/4 niveau, certificaat VVE is een pré.
  • Je hebt werkervaring in het peuter- of basisonderwijs.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Nederlands taalniveau 3F, voor zowel lezen als de mondelinge vaardigheid.
  • 9,5 uur (werktijdsfactor 0,2354) woensdagochtend en donderdagochtend.
  • Startdatum 1 april 2023
  • Inschaling in schaal 6 CAO Kinderopvang (maximaal op fulltime basis: € 3.192)
 
Meer informatie en zin om te solliciteren
Heb je een duidelijke motivatie om met onze peuters te willen werken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Aarzel niet en stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar Alletta van der Goes, stafmedewerker M&O Peuterscholen, email: avdgoes@scoh.nl.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Elena Chessa, 070-3993 482.
Mocht je op zoek zijn naar een hogere werktijdsfactor, neem dan contact op met Alletta van der Goes om te bespreken of er mogelijkheden zijn voor een combinatiebaan (werken op 2 verschillende peuterscholen).  

Solliciteren

Contactpersoon: Alletta van der Goes
E-mailadres: avdgoes@scoh.nl