Flexibele invalkracht

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: De Oranjerie
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://oranjerie.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Sumatra 11 , 2721 GG Zoetermeer

De Oranjerie is op zoek naar een flexibele invalkracht – Primair Onderwijs
 
Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een flexibele invaller die ons gave team wil versterken. De Oranjerie is een unieke, protestants christelijke basisschool. We bieden kwalitatief goed onderwijs door creatief denken en doen centraal te stellen. Wij zoeken iemand die kinderen stimuleert hun talenten te ontdekken en ontplooien. Iemand die het leuk vindt om les te geven in verschillende jaargroepen en nieuwsgierig is naar ons onderwijsconcept.
Wat ga je doen?
Je geeft les aan verschillende groepen van De Oranjerie en werkt samen met collega’s. Wij bieden je de kans om onze unieke school op deze manier te leren kennen. Je werkt als invaller, dus we verwachten dat je de dag kan draaien en afsluiten. Daarnaast kan jij inspelen op dingen die gedurende de dag gebeuren.


Jij beschikt over:

 • Een PABO diploma;
 • Een diploma leraarondersteuner;
 • Ervaring in het onderwijs;
 • Flexibiliteit;
 • Je kunt je goed aanpassen.
  Wij bieden jou:
 • Eindejaarsuitkering;
 • Pensioenregeling bij het ABP;
 • Vakantietoeslag;
 • Studie- en ontwikkelingsmogelijkheden o.a. via de Unicoz Academie;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team.
 
Interesse?
Wij bieden jou veelzijdige, creatieve collega’s, die samen met jou gaan voor ieder kind. Wij zijn opzoek naar jouw talent!


De Oranjerie “Wij maken op De Oranjerie Tijd voor Talent. Daarin staan creatief denken en doen centraal. Dit doen we in de basisvaardigheden taal, lezen en rekenen door onze kinderen op hun eigen niveau zoveel mogelijk uitdaging bieden. Daarnaast stimuleren we culturele vorming.

Op De Oranjerie is het zichtbaar dat al onze kinderen leren en ontwikkelen. We weten en kunnen samen meer dan alleen; daarom spelen en we leren we samen. Samenwerken is één van de belangrijkste vaardigheden in het leven. Het is ook een vaardigheid die we van jongs af aan moeten leren. Daartoe gebruiken wij op De Oranjerie coöperatieve werkvormen en staat samenwerkend leren centraal.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op De Oranjerie thuis voelt. Dat kan alleen als wij ons allemaal veilig voelen op school: kinderen, ouders en leerkrachten.

Vooruit kijken heeft vooral te maken met de ontwikkeling van het lerende kind. Wij willen onze kinderen actief betrekken bij het leren zodat zij zelf hun doelen leren bepalen en zich daar verantwoordelijk voor voelen. Daar hebben zij ons voor nodig. Kinderen leren van ons volwassenen vooral doordat wij hen aanmoedigen in hun leerproces en hen met de juiste woorden vertellen hoe zij hierin verder kunnen. Dit noemen wij Leren Zichtbaar Maken.”

Iris Dijkema
directie@oranjerie.unicoz.nl
0793434277

Solliciteren

Contactpersoon: Raymond van den Berg
E-mailadres: directie@oranjerie.unicoz.nl
Telefoon: 0793434277