Leerkracht gezocht voor groep 3/4

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, In Overleg
Groepen: 1/2, 3, 5, 6, 7

School

School: Daltonschool 't Prisma
Onderdeel van: Librijn
Website: http://www.hetprisma.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Dalton
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Generaal Vetterstraat 40 , 2283 LK Rijswijk

Wij zijn een openbare Daltonbasisschool en maken geen onderscheid in geloof, afkomst, geaardheid of maatschappelijke positie. Op dit moment telt de school zo’n 190 leerlingen verdeeld over de acht leerjaren. Wij geloven erin dat het goed is om elkaar te helpen waar nodig en dat we veel van elkaar kunnen leren. Dit alles heeft geresulteerd in onze missie: “Jezelf ontwikkelen door samen te leren!” Wij hebben ons onderwijs gebaseerd op de volgende vier kernwaarden: persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en geborgenheid.

Wil jij vanuit vertrouwen, op basis van de kernwaarden: zelfstandigheid, vrijheid & verantwoordelijkheid, samenwerken en reflectie, effectief onderwijs geven?

Om kinderen een stap verder te brengen in hun ontwikkeling tot een kind met LEF? Dan is onze Daltonschool een perfecte plek voor jou en ben jij de gewenste leerkracht voor onze leerlingen.Jij werkt vanuit vertrouwen, hebt een open actieve houding, werkt samen en neemt initiatief.

Wij bieden jou een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast dienstverband en:
- betrokken collega's
- goed daltononderwijs
- ruimte voor ideeën
- conform CAO-PO

Sollicitatieprocedure:

Voor meer informatie kunt u zich richten tot de integraal schoolleider J. van den Berg via directie@hetprisma.nl. Mochten wij, gedurende de looptijd van de vacature al eerder dan de sluitingstermijn een interessante kandidaat treffen, zullen wij deze voor sluiting contacteren.

De sluitingstermijn is op 14 juni 2023.

Solliciteren


E-mailadres: directie@hetprisma.nl
Telefoon: 0703907149