Leerkracht middenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werkdagen: Donderdag, Vrijdag, In Overleg
Groepen: 3, 4, 5

School

School: Bavinckschool
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.bavinckschooldenhaag.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Acaciastraat 141 , 2565 JZ Den Haag

Ben jij een leerkracht met affiniteit voor leerlingen in de middenbouw? Kun jij goed differentiëren en kinderen op hun eigen niveau uitdagen? Wij hebben plek in ons fijne team voor een nieuwe collega! Kom jij met ons kennismaken?
 
Over ons
De Bavinckschool is een warme en gezellige buurtschool in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw in de Bomenbuurt. De school heeft een gemengde leerlingenpopulatie, goed contact met ouders en een gezellig en professioneel team dat veel voor elkaar over heeft. Het is een fijne plek om te leren en te werken.
De Bavinckschool is een VvE-locatie, in de onderbouw wordt gewerkt met Kleuterplein en KIJK!
Daarnaast wordt gewerkt met moderne leermiddelen als Chromebooks, tablets en het programma Snappet. Ook in de onderbouw laten we de kinderen kennismaken met nieuwe technologieën, programmeren en robotica. Breinvriendelijk onderwijs is in ontwikkeling. De komende jaren krijgt ons kunst- en cultuuronderwijs opnieuw vorm. In de school en de klassen heerst een fijne sfeer en voelen de kinderen zich veilig en prettig.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan een kijkje op onze website: Home | Bavinckschool (bavinckschooldenhaag.nl) Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Karin van den Berg, schooldirecteur, via kvdberg@scoh.nl of via telefoonnummer 070- 345 03 69.
 
Bijzonderheden
Leerkracht Middenbouw (parttime, 2-4 dagen p.w.): Ben je een gediplomeerd leerkracht of een pabo-student in de LIO-fase, dan nodigen we je uit om te solliciteren.
Op de Bavinckschool is er veel aandacht voor taal en rekenen en ook veel ruimte voor creativiteit en cultuuronderwijs.   
 
Alles op een rijtje

  • Leerkracht Middenbouw, parttime 2-4 dagen per week (waarbij in ieder geval de donderdag en vrijdag de voorkeur hebben)
  • Bavinckschool
  • Start vanaf augustus 2023 of zo spoedig mogelijk daarna
 
Solliciteren en meer
Heb je interesse? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl