Leerkracht kleuter- en onderbouw Prins Mauritsschool

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Prins Mauritsschool Jenaplan
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: https://www.pms-rijswijk.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Jenaplan
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Kerklaan 144 , 2282 CN Rijswijk

Als Jenaplanschool geven we - kinderen, leerkrachten en ouders - inhoud aan het werken met elkaar. Daarbij gaan we uit van de twintig basisprincipes. Deze geven het kader en vormen een goed kompas om koers te zoeken en te houden in een steeds ingewikkelder wordende samenleving. Ze vormen de basis voor de ontwikkeling van elke Jenaplanschool.

De Prins Mauritsschool is per direct op zoek naar een leerkracht voor de kleuter- en onderbouw voor 0,6-1,0 fte. Het betreft deels een zwangerschapsverlof en deels vaste formatie.

Word jij onze nieuwe collega? Want wij zoeken een stamgroepleider die van aanpakken weet voor onze Jenaplanschool! Onze school is volop in ontwikkeling, daaraan mag je een bijdrage leveren!

De school is een kleinschalige Jenaplanschool van ongeveer 240 leerlingen. De klassen zijn verdeeld in 9 stamgroepen, waarbij telkens 2 leerjaren in één stamgroep zitten. Zowel de school als de ouders willen goede kansen voor de toekomst van hun leerlingen. Wij zijn van mening dat samenwerking tussen ouders en school de leerlingen een optimale ontwikkeling biedt. Onze leerkrachten zijn erg betrokken bij de leerlingen en geven elk kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontplooien.

Solliciteren


E-mailadres: directie@pms-rijswijk.nl
Telefoon: 0703077829