Leerkracht middenbouw basisschool Driemaster

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 7

School

School: De Driemaster
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: https://driemastervoorburg.nl/
Gevestigd in: Voorburg
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Spinozallaan 175 , 2273 XG Voorburg

Basisschool De Driemaster is op zoek naar een nieuwe collega voor 0,6-1,0 fte.

Kenmerken van de school

Onze school wordt bezocht door ongeveer 260 kinderen met veel verschillende (culturele) achtergronden. Ieder kind heeft zijn eigen verhaal. Ons team werkt er hard aan om dagelijks het verschil te maken voor elk kind en dat lukt ons heel goed!

We maken o.a. gebruik van de technieken Teach-like-a-Champion en hebben twee Rots en Water trainers die prachtige lessen verzorgen voor alle kinderen. Voor spelling en rekenen maken we gebruik van Snappet en de zorg hebben we goed op poten. Daarbij hebben we de groepsplannen vaarwel gezegd en gekozen voor onze eigen route. Het gebouw heeft een facelift gehad en dat zorgt voor een plezierige leer- en werkomgeving.

Kenmerken van het team

Ons team bestaat uit harde werkers met een groot relativeringsvermogen en humor. We hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid en professionaliteit. Als team voelen we ons, samen met de directeur, verantwoordelijk voor de hele school. We zoeken voor alle uitdagingen met elkaar een oplossing en durven daarbij ook out-of-the-box te denken.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning; de vrijdagmiddagborrel en het teamuitje wil je niet missen.

Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging en sta je stevig in je (onderwijs)schoenen? Zie jij het zitten om samen met het team van de Driemaster aan het werk te gaan dan zijn we op zoek naar jou!

De Driemaster is onderdeel van de Lucas Stichting waar elke dag 32.000 leerlingen onderwijs krijgen. Een professionele, goed georganiseerde stichting met o.a. een eigen Academie om je verder te kunnen ontwikkelen in het vervolg van je carrière. (voor meer info www.lucasonderwijs.nl)

Heb je een afgeronde PABO-opleiding (of ben je in je laatste jaar van de PABO) en heb je zin in deze uitdaging dan kun je je brief en CV richten aan Ylja de Wilde, directeur (info@driemastervoorburg.nl). Wil je eerst wat informatie dan kun je uiteraard ook bellen en/of een keer langskomen, telefoon: 070-3869124.

Solliciteren


E-mailadres: info@driemaster.lucasonderwijs.nl
Telefoon: 0703869124