Groepsleerkracht, Basisschool de Grote Beer

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: < 8 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 7

School

School: Grote Beer
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: https://www.bsgrotebeer.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Brede school
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Guntersteinweg 60 , 2531 JZ Den Haag

Basisschool Grote Beer is per direct op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 4 of hoger.

Grote Beer is een basisschool waar leren sterk hand in hand gaat met het welzijn van onze leerlingen. Ons motto daarbij is: ‘Kijk eens wat ik kan’. Grote Beer wil een school zijn waar elk kind zich optimaal kan ontwikkelen en voorbereiden om kansrijk deel te kunnen nemen aan onze samenleving. Ieder kind is uniek en heeft eigen talenten. Optimale ontplooiing is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van kind, school en ouders.

De school is gelegen in Moerwijk. De school heeft momenteel 362 leerlingen. Op Grote Beer besteden we veel aandacht en tijd aan woordenschatonderwijs en effectief leesonderwijs. Wil jij komen werken op de leukste basisschool van Den Haag om het best denkbare onderwijs aan onze leerlingen te komen geven? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de vacature groepsleerkracht groep 4 of hoger.

Kenmerken van Grote Beer

  • GB zorgt ervoor dat er meer kansengelijkheid ontstaat voor onze leerlingen.
  • Leerlingen op GB moeten kunnen leren in een veilige omgeving waarin ze uitgedaagd worden om te kunnen laten zien wat ze al kunnen. Er is bij ons aandacht voor de cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling.
  • GB staat erom bekend dat de leerlingen goed onderwijs krijgen, waar onderwijsvernieuwing centraal staat.
  • GB werkt thematisch in alle leerjaren.
  • GB zorgt ervoor dat elke leerling de aandacht krijgt die hij/zij verdient om te groeien in zijn ontwikkeling.
  • GB is een vreedzame school. Enkele leerlingen worden opgeleid als mediatoren die bemiddelen bij conflicten van de kinderen.
  • GB heeft een gezellig, stabiel en hecht team. Iedereen wordt gewaardeerd en iedereen zijn kwaliteiten worden benut. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er volop.

Wij zoeken

Een krachtige, sociale en proactieve leerkracht voor groep 4 of hoger, die affiniteit heeft met onze doelgroep. In het bezit van de volledige bevoegdheid voor groepsleerkracht of bezig deze te halen. Je komt te werken in een dynamisch leerteam. Voor nu zoeken wij een leerkracht voor groep 4, maar natuurlijk hebben wij ruimte om juist met jou in gesprek te gaan over wat jij ons te bieden hebt en waar jouw voorkeur en talenten het beste tot zijn recht komen. Qua werktijdfactor is ook alles bespreekbaar.

Solliciteren
Gemotiveerd om het verschil te maken voor onze leerlingen en een bijdrage leveren aan hun toekomstige rol binnen onze maatschappij, dan horen wij graag van jou.

Een sollicitatie en cv kun je per direct sturen naar Emil Wijler (directeur) via ewijler@bsgrotebeer.nl. Bij geschiktheid zal je z.s.m. worden benaderd voor een sollicitatiegesprek.

Mocht je nog nadere informatie willen ontvangen of vragen hebben dan kan je altijd contact op nemen met Emil Wijler (directeur) of Catharina IJtsma (adjunct-directeur). Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 070-3947173. Als je eerst even langs wilt komen om te kijken of bovenstaande punten daadwerkelijk zo zijn, dan ben je uiteraard ook van harte welkom om een afspraak te maken.

Solliciteren


E-mailadres: info@grotebeer.lucasonderwijs.nl
Telefoon: 0703947173