Leerkracht instroomgroep onderbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime, In Overleg
Groepen: 1/2

School

School: Koos Meindertsschool
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: http://www.koosmeindertsschool.nl
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: A. Kortekaasplantsoen 125 , 2552 JC Den Haag

Een school en opvang met ambities en uitdagingen. We zijn onderweg naar een KindCentrum in een nieuw gebouw. Dit betekent dat er één voorziening wordt gevormd waarin onderwijs en kinderopvang daadwerkelijk als één multidisciplinair team integraal samenwerken met de omgeving. Met één missie en visie SAMEN STERK op leren en de ontwikkeling van kinderen. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het behalen van onze doelen. Door goed de rollen, taken en verwachtingen te bespreken kan ieder op eigen niveau een bijdrage leveren. Zo ontstaat een plezierige samenwerking vanuit het vertrouwen dat iedere betrokkene het goed wil doen. De ruim 400 kinderen (in 16/17 groepen) komen uit gezinnen met diverse achtergronden uit Loosduinen, Houtwijk en omgeving. Wij willen dat kinderen en andere belanghebbende met plezier naar ons KindCentrum komen om daar optimaal te ontwikkelen en hun talenten ontdekken. Het team is enthousiast, ambitieus en wij zijn toekomstgericht met een aantal duidelijke speerpunten waaraan wij de aankomende jaren willen werken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en teamleden samenwerken en zoeken de samenwerking ook op bij ouders en partners. Vanuit handelingsgericht werken wordt het onderwijs vormgegeven. We sluiten aan bij de onderwijsbehoeften van de kinderen en ons onderwijs wordt o.a. met behulp van ICT vaardigheden en Snappet daarop afgestemd. 

De Koos Meindertsschool zoekt vanaf 1 maart 2022 een enthousiaste collega die in de instroomgroep de jongste leerlingen van onderwijs wil voorzien.
 
Wil jij een bijdrage leveren aan modern onderwijs, ben je toekomst gericht? Kom dan bij ons werken.

Wij bieden
De functie is voor een parttime aanstelling (16-40u p/w) als duo van een ervaren groepsleerkracht maar dit kan met werkzaamheden in de onderbouw naar een fulltime aanstelling worden geformeerd. Een salaris in schaal L10 conform CAO PO. Een tijdelijke aanstelling van een jaar (met uitzicht op vast). De benoeming zal zijn bij Lucas Onderwijs.

Wij zoeken
Wij zoeken een leerkracht die affiniteit heeft met het jonge kind en open staat om met en van elkaar te leren. Iemand die graag samenwerkt, onze visie onderschrijft en naar buiten toe uitdraagt. Bij voorkeur iemand die handelingsgericht werkt en ICT-vaardig is. Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders en betrokken, hardwerkende teamleden! Een kindcentrum waarbij samenwerken en leren van en met elkaar centraal staat. Een veilige en fijne leeromgeving voor kinderen en collega’s.

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur dan snel een gemotiveerde brief en CV naar Jennifer Schön, jschon@koosmeindertsschool.nl.
 
Ook ervaren en zelfstandig werkende LIO’ers of onderwijsassistenten kunnen reageren op deze vacature. Wij kijken uit naar een plezierig kennismakingsgesprek.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Kijk op www.kckoosmeinderts.nl en/of www.koosmeindertsschool.nl voor een eerste indruk van onze organisatie en onze school.

Solliciteren

Contactpersoon: Jennifer Schön
E-mailadres: jschon@koosmeindertsschool.nl
Telefoon: 0703971756