Leerkracht bovenbouw basisschool de Vijverhof

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week:
Werkdagen:
Groepen:

School

School: De Vijverhof
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: www.devijverhof.nl
Gevestigd in: Voorburg
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Vijverhof 7 , 2271 GN Voorburg

Basisschool de Vijverhof is met ingang van 1 augustus op zoek naar een fulltime groepsleerkracht voor groep 8.

De Vijverhof is een basisschool in Voorburg die volop in ontwikkeling is. Autonomie, identiteit en competentie zijn kernwoorden die passen bij onze visie. De Vijverhof heeft 9 groepen en een peuteropvang met in totaal ca. 260 kinderen. Er zijn 3 groepen 1-2 en vervolgens is er van elke groep 1. Doordat onze school niet zo groot is, heerst er de veilige en prettige sfeer van een buurtschool.

Op de Vijverhof werken ongeveer 30 enthousiaste en gemotiveerde teamleden. Binnen het team heerst een hele goede sfeer en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor collega’s die dat leuk vinden.

Ons team ziet nooit stil en ontwikkelt zichzelf en het onderwijs continu. Voorbeelden van onderwerpen waar we nu mee bezig zijn: het integreren van taal- en leesdoelen in ons thematisch onderwijs, het door ontwikkelen van het werken met Snappet, het werken met een digitaal portfolio (in plaats van een traditioneel rapport) en het aanbod op het gebied van levensbeschouwelijk burgerschap. Door de lage schoolweging is het ontwikkelen van een passend en extra uitdagend aanbod ook één van onze speerpunten. Daarnaast zijn de plannen voor ons nieuwe gebouw in een ver gevorderd stadium. Naar verwachting zal de bouw begin 2025 starten.

Solliciteren


E-mailadres: info@devijverhof.nl
Telefoon: 0703865408