Gymleerkracht

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2024
Aantal uur per week: 8 - 16 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,4
Werkdagen: Woensdag, Vrijdag
Groepen: Anders

School

School: Schatkaart
Onderdeel van: Octant
Website: https://www.schatkaart-octant.nl
Gevestigd in: Pijnacker
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Sportlaan 2 b, 2641 AZ Pijnacker

Op Schatkaart is veel aandacht voor gepersonaliseerd leren en talentontwikkeling. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Wij vinden het belangrijk om ons onderwijs hier op aan te passen.
We zorgen ervoor dat elk kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig!

Ben jij een enthousiaste en sportieve gymleraar? Vind je het geweldig om gymlessen en sportactiviteiten te organiseren en kun je de kinderen en het team hierover enthousiast maken? Ben je flexibel, met humor en wil je graag werken in Pijnacker? Dan zijn we op zoek naar jou! Je geeft gymlessen op Octantschool Schatkaart. Door deze kleine werktijdfactor kun je deze toffe baan combineren met een andere. Zo is geen dag saai en kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het bewegingsonderwijs binnen Octant. Hiervoor werk je o.a. met andere vakleerkrachten gym van Octant samen binnen het platform bewegingsonderwijs.


Wat heb je te bieden?

  • Je bent in het bezit van een HBO-diploma 'eerstegraads vakleerkracht gymnastiek' (bijv. HALO)
  • Je hebt een visie op de lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd en de inzet van uitdagende en professionele gymlessen hierin
  • Je bent communicatief sterk, enthousiast en bereid om je verder te ontwikkelen indien nodig
  • Indien gewenst kun je een bijdrage leveren aan professionalisering van je collega's op het gebied van bewegingsonderwijs, bijvoorbeeld in de Octant Academie 

Wat bieden wij jou als Schatkaart?
  • Jij als professional beweegt je makkelijk en vloeiend binnen onze school door de kleinschaligheid (kleine groepen van 18-25 leerlingen).
  • Jij werkt bij ons vanuit de leerlijn in een gestructureerde omgeving met voldoende middelen.
  • Jij brengt en houdt de goede sfeer in ons leuke team.
  • We geven om jouw welzijn en bieden je een goede begeleiding. Een goed inwerkplan en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij vanzelfsprekend.
  • Wat wij zelf heel leuk vinden; jij start knus op onze tijdelijke locatie en verhuist dit najaar mee naar ons kindcentrum in een gloednieuw gebouw in Pijnacker met een gloednieuwe gymzaal.
Schatkaart is onderdeel van Octant, stichting voor primair christelijk onderwijs. Octant telt negen basisscholen, waaronder een kindcentrum en een school voor speciaal basisonderwijs, verdeeld over tien locatie in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Den Haag.

Solliciteren

Contactpersoon: Estelle Huisman en Laila Boulakjar
E-mailadres: e.huisman@octant.nl
Telefoon: 0153692183