Intern begeleider op invalbasis

Type vacature: vervanging
Periode: Per direct - 06-07-2023
Aantal uur per week: 8 - 16 uur, 16 - 24 uur
Werkdagen: Dinsdag, Donderdag
Groepen: Alle groepen

School

School: CBS Boterdorp
Onderdeel van: Spectrum SPCO
Website: www.cbsboterdorp.nl
Gevestigd in: Bergschenhoek
Denominatie: Prot. christelijk
Schoolrooster: Continurooster
Adres: De Zilverspar 14 , 2661 AP Bergschenhoek

CBS Boterdorp staat middenin een woonwijk in Bergchenhoek. Wij vinden het van belang om een veilige omgeving te creëren, waarin de kinderen, ouders en personeel zich thuis voelen. Kernwoorden zijn openheid en betrokkenheid, verbinding, professionaliteit en samenwerking. De school is een reguliere basisschool van circa 165 leerlingen. We draaien komend schooljaar met zeven groepen. We werken met IPC, wat betekent dat er thematisch wordt gewerkt in alle groepen. Uitgangspunt hierbij is onderzoekend en samenwerkend leren. Het overgrote merendeel van de groepen is een combinatiegroep. Er wordt Engels gegeven in groep 1 t/m 8. 

Het team bestaat uit 16 enthousiaste personeelsleden. De intern begeleider werkt veel samen met de andere intern begeleiders van Spectrum.

"Jij bent intern begeleider en op zoek naar tijdelijke klussen!"

Waar ga je werken:
Vanaf 7 maart tot het einde van dit schooljaar zoeken wij voor CBS Boterdorp in Bergschenhoek een ervaren intern begeleider.

Wie ben jij:
  •  Je bent in bezit van een PABO diploma met een aanvullend certificaat
  •  Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen
  •  Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten
  •  Je werkt goed samen met ouders en collega's
  •  Je vindt het net als wij belangrijk dat elk kind goed onderwijs krijgt

Werken bij Pool West betekent voor jou:
  •  Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO; je komt direct in dienst bij een schoolbestuur
  •  Gratis deelnemen aan diverse trainingen door het jaar heen
  •  Coaching wanneer je daar behoefte aan hebt
  •  De mogelijkheid om bij ruim 250 scholen ervaring op te doen en dicht bij huis te werken
  •  Nergens aan vast zitten wanneer je wilt doorstromen naar een vaste functie

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.