Bestuurspooler Laurentius Stichting

Type vacature: vervanging
Periode: Per direct - 31-07-2023
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Alle groepen

School

School: Bestuur Laurentius
Onderdeel van: Laurentius
Adres: , Den Haag, Delft, Lansingerland

De identiteit van de Laurentius Stichting kent haar wortels in de Katholieke traditie. Dit betekent dat de relatie – echt zien wie de ander is en wat er nodig is - een essentiële pijler is voor al ons handelen binnen de school. Als werkgever doet ons scholenbestuur er alles aan om de voorwaarden te scheppen waaronder je groeit en bloeit. Begeleiding en ondersteuning zijn een vanzelfsprekendheid. Maar ook het van elkaar leren en dus bij elkaar in de klas kijken. Of je laten coachen als je je op punten nog verder wilt ontwikkelen of versterken. Onze academie Laurentius Leert zorgt voor plekken waar je niet alleen cursussen en workshops kunt volgen, maar waar je elkaar ook kunt ontmoeten om kennis en ervaring te delen. Of je nu een leerkracht in opleiding bent, een zij-instromer, een startende dan wel ervaren leerkracht, ontmoetingsplekken zijn onontbeerlijk voor je welbevinden.

"De zekerheid van een vaste baan, gecombineerd met de veelzijdigheid van invalwerk."

Over de functie:
Wil jij veel afwisseling in je werk, maar het liefst ook de zekerheid van een vaste baan? Dat kan! Als bestuurspooler ben je in dienst van één van de aangesloten schoolbesturen van Pool West en word je ingezet op vervangingen binnen alle scholen van dat bestuur.

Wie ben jij:
  •  Je bent in bezit van een PABO diploma
  •  Je bent flexibel inzetbaar voor groep 1 t/m 8, op wisselende werkdagen en binnen alle scholen van het bestuur
  •  Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen
  •  Je werkt goed samen met ouders en collega's
  •  Je vindt het fantastisch dat de klas door jouw komst niet naar huis gestuurd hoeft te worden

De voordelen:
Als bestuurspooler heb je een gegarandeerd salaris en worden schoolvakanties doorbetaald. De voordelen van een vaste baan, gecombineerd met de veelzijdigheid van invalwerk. Als bestuurspooler bij de Laurentius Stichting word je alleen ingezet voor scholen van dit bestuur. Wil je na een tijdje als bestuurspooler toch liever op één school werken, dan heb je voorrang bij interne vacatures bij jouw schoolbestuur. De Laurentius Stichting is actief in de regio Delft - Den Haag - Rijswijk - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs - Nootdorp.

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.