Leerkracht onderbouw

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 07-07-2023
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Het Galjoen
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.obshetgaljoen.nl
Gevestigd in: Den Hoorn
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Achterdijkshoorn 7 , 2635 MK Den Hoorn

Obs Het Galjoen biedt ieder kind een veilig leer- en leefklimaat waarbij plezier en saamhorigheid de belangrijkste aandachtspunten zijn. Daarnaast spelen de leerkrachten in op de verschillen in aanleg, interesse en tempo van de kinderen. ‘Plezier’, ‘Samen’ en ‘Op maat’ zijn dan ook kernwaarden van onze school. Op Het Galjoen wordt gewerkt in bouwen, in de bouwen werken de kinderen samen waar het kan en apart waar het moet. In de onderbouw (gemiddeld 4 t/m 6 jaar) wordt gewerkt aan het aanleren van verschillende vaardigheden waaronder samenwerken, omgaan met taal en leren rekenen. De nadruk ligt in de onderbouw op het spelend leren en het vergroten van de zelfstandigheid. In de middenbouw (gemiddeld 7 en 8 jaar) worden deze vaardigheden verder geautomatiseerd; onder andere door rekenen, spelling, begrijpend lezen en het werken met een weektaak. De bovenbouw (gemiddeld 9 t/m 12 jaar) is vooral gericht op het toepassen van de geleerde vaardigheden en het voorbereiden van de kinderen op een toekomst in de maatschappij. Deze opbouw zorgt ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar werken, spelen en leren. Daarbij geeft het leerkrachten meer mogelijkheden om in te kunnen spelen op de verschillende ontwikkelingsniveaus van hun leerlingen en zo onderwijs op maat te bieden.

Ahoy! Verleg je koers. Monster aan voor een nieuwe uitdaging!

We zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor 2 dagen per week die aan de leerlingen van de onderbouw les gaat geven.
Aan boord van Het Galjoen wordt gewerkt in ploegen: onder-, midden- en
bovenbouw. Meer informatie vind je in ons logboek: www.obshetgaljoen.nl.
Ons motto is ‘Samen waar het kan en solo waar het moet!’ Het Galjoen
vaart onder de overkoepelende organisatie West Openbaar Onderwijs.
Over Het Galjoen Het Galjoen is een openbare school voor basisonderwijs om trots op te zijn, waar ‘Samen’, ‘Plezier’ en ‘Op maat’ centraal staan. Onze school is een afspiegeling van de maatschappij en toegankelijk voor alle kinderen, ongeacht levensovertuiging, nationaliteit of culturele
achtergrond.
Meer informatie Wil jij je koers verleggen en meevaren op Het Galjoen? Bel/mail met Sandra Wielenga via 015-2562561 of s.wielenga@obshetgaljoen.nl en informeer naar jouw carrièrekansen.

Solliciteren

Contactpersoon: Sandra Wielenga
E-mailadres: directie@obshetgaljoen.nl
Telefoon: 0152562561