Leerkracht onderbouw of bovenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: In overleg
Werktijdfactor (wtf): 1,0
Werkdagen:
Groepen:

School

School: OBS Ixieje
Onderdeel van: Scholengroep Holland
Website: https://www.ixieje.nu/
Gevestigd in: Moordrecht
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Oudersvrucht 1 , 2841 LN Moordrecht

"De beste basisschool in Moordrecht! Met onze kernwaarden: Lef, Kostbaar, Ontdekkingsreis, Jezelf zijn en Ontdekken geven wij goed onderwijs waarbij we ieder kind zien. We heten niet voor niets IXIEJE!"

Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 scholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom!
We bieden met ruim 350 medewerkers onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is: Eerlijke kansen voor ieder kind.
Onze school 
De visie, belofte voor de toekomst:
Als je goede wortels krijgt, kun je heel mooi groeien.
Ons motto:
Groei maar, ontdek maar.
We werken met het leerstofjaarklassensysteem, maar….bij ons op school is ieder kind uniek, leert ieder kind anders en presteert ieder kind anders en naar eigen vermogen. Ons enthousiaste team zet zich iedere dag in om het onderwijs op deze wijze vorm te geven. De kwaliteiten van de collega’s, we hebben meerdere specialisten in ons team, zetten we in het dagelijks handelen. Een goede leerlingenzorg is vanzelfsprekend de basis op IXIEJE!
We werken niet alleen met “de vreedzame school”; we zijn het ook.
Geschreven taal zegt veel minder dan het “onderwijs en de sfeer proeven”. Je bent van harte welkom om dit te komen doen!
Wat zoeken wij? 
Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 een nieuwe collega voor de bovenbouw of onderbouw.

  • Ben jij iemand die ieder kind uniek vindt?
  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is? 
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren? 
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Ben je iemand die de blijvende ontwikkeling van de school mede vorm wil geven?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?
Wij bieden: 
Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s.
Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!
Arbeidsvoorwaarden 
Je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. De geboden werktijdfactor is 1,0 FTE, maar parttime is ook mogelijk. Het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs.
SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).
Kijk op www.werkenbijscholengroepholland.nl voor nog meer voordelen.
Medewerkers van Scholengroep Holland worden beschouwd als interne kandidaten en hebben voorrang bij het solliciteren op vacatures.
Informatie? 
Voor meer informatie of een kijkje op de school nemen kun je altijd bellen met Rianne Tax, directeur, telefoonnummer 0182-372406. Of kijk op de website van de school www.ixieje.nu
Interesse?  
Motivatiebrief met CV graag mailen naar r.tax@ixieje.nu of via de website www.werkenbijscholengroepholland.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Rianne Tax
E-mailadres: directie@ixieje.nu
Telefoon: 0182372406