Leerkracht

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: -
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Groepen: 5

School

School: Het Talent
Onderdeel van: SCO Delft
Website: http://www.cbshettalentdenhoorn.nl/
Gevestigd in: Den Hoorn
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Achterdijkshoorn 9 , 2635 MK Den Hoorn

Het Talent is een open christelijke basisschool. We bieden de kinderen adaptief onderwijs in een moderne leeromgeving. We stimuleren ze om zelfstandig tot leren te komen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op een zo breed mogelijk vlak. Dat doen we samen met ouders, in het belang van de kinderen en met het doel de kinderen een leerzame en fantastische schooltijd te bieden. Leerlingen leren in klassikaal verband, op individueel niveau en in (kleiner) groepsverband. Kinderen die extra hulp nodig hebben, worden door de eigen leerkracht begeleid d.m.v. extra instructie en begeleiding. De plusklas biedt de (meer)begaafde kinderen een mogelijkheid tot het optimaal ontwikkelen van hun talenten.

Dit is CBS Het Talent

Het Talent is een open christelijke basisschool met ruim 300 leerlingen in een nieuwbouwwijk van Den Hoorn, vlakbij Delft. Een groeiende school waar – onze naam zegt het al – veel aandacht is voor het talent van ieder kind. Bij ons op school zitten leerlingen met verschillende niveaus die we stuk voor stuk stimuleren om hun talenten te ontdekken en optimaal te ontwikkelen. Hierbij dagen we hen uit op hun eigen niveau. Voor meer- en hoogbegaafde leerlingen hebben we een plusklas en we werken regelmatig groepsdoorbrekend zodat kinderen van en met elkaar leren. Bovendien mogen we onszelf een Kanjerschool noemen en hechten we veel waarde aan creativiteit, zelfstandigheid, muziek, cultuur en techniek.

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven in een groep 5 in een goed samenwerkend gemotiveerd bovenbouwteam.

Wie ben je

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde leerkracht die oog heeft voor talent en je kan lesgeven op meerdere niveaus. Je bent eigenwijs genoeg om het onderwijsaanbod te vertalen naar wat de leerlingen nodig hebben. Je bent een leerkracht die voor zijn/haar kinderen staat en deze verder wil helpen. Je houdt van uitdagingen op allerlei gebied. Met jouw kennis en enthousiasme draag jij je eigen steentje bij aan de ontwikkeling van onze school.

Wat bieden we je

Je profiteert van een bijzonder gemotiveerd en gezellig team, fijne ouders en talentvolle kinderen. Het Talent vindt huisvesting in een multifunctioneel gebouw samen met andere basisscholen en kinderopvang. Alle faciliteiten zijn beschikbaar. Daarnaast wordt op drie minuten lopen lesgegeven op een locatie waar wij nog drie lokalen bezetten. Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team dat houdt van humor. Bij goed functioneren is er zeker kans op een vaste baan binnen SCO Delft. We zijn volop in ontwikkeling en hebben jou daarbij nodig!

Solliciteren

Contactpersoon: Nora Bolderheij
E-mailadres: directie.talent@scodelft.nl
Telefoon: 0152626285