Leerkracht onderbouw / middenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Openbare Daltonschool Poeldijk
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.odpoeldijk.nl
Gevestigd in: Poeldijk
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Dalton
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Bernardolaan 16 , 2685 WB Poeldijk

Zie jij het unieke van ieder kind? Wil jij kinderen naast rekenen, taal en lezen ook andere vaardigheden bijbrengen, zoals zelfstandigheid, zelfredzaamheid en samenwerken?  
Dan ben jij bij ons op de juiste plek! 
 
Op onze school is ruimte voor:  
Leerkrachten onder- of middenbouw (FTE bespreekbaar) 
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. We staan open voor leerkrachten die net afgestudeerd zijn aan de PABO, maar ook voor leerkrachten met meerdere jaren werkervaring. 
 
Op Daltonschool Poeldijk word je ontvangen door een klein team, houden wij van korte lijnen en een open communicatie. De betrokkenheid op onze school is groot. Daltononderwijs betekent dat wij werken vanuit de kernwaarden: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, effectiviteit, samenwerken en reflectie. Het team bestaat uit bevlogen collega’s die dagelijks handen en voeten geven aan toekomstgericht onderwijs. 
 
Daltonschool Poeldijk is een school van ongeveer 100 leerlingen. Er zijn nu vier groepen, maar we verwachten dat de school verder zal groeien door nieuwbouw in de omgeving. In onze school werken we samen met een peuterspeelzaal en kinderopvang.   
  
Meer informatie over onze school, over het daltononderwijs en hoe wij hier vorm aangeven, is te vinden op onze website https://www.odschool.nl/poeldijk. 
  
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast of heb je verdere vragen, dan kun je contact opnemen met Leonie Smoor (directeur). Dit kan via de telefoonnummers 0174-248833 of 06-42230395.Natuurlijk kun je ook direct solliciteren, mail dan je CV en motivatie naar poeldijk@odschool.nl. 
 
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

Contactpersoon: Ton van Iersel
E-mailadres: t.vaniersel@odschool.nl
Telefoon: 0174248833