Leerkracht groep 1-2

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2

School

School: De Ontmoeting
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.cbsdeontmoeting.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Draaistraat 16 , 2516 KE Den Haag

Wil jij de kinderen stimuleren samen te leren, te werken en te spelen? Heb jij ervaring in de onderbouw? Wij hebben een enthousiaste kleutergroep in de Haagse Molenwijk die op zoek is naar jou! Spreekt deze vacature je aan? Ons professionele team staat te popelen om je welkom te heten!
 
Over ons
De Ontmoeting is een populaire, kleurrijke school in de Haagse Molenwijk met rond de 210 kinderen. We bieden goed en gedifferentieerd onderwijs en bieden een veilige omgeving met rust en regelmaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn een brede buurtschool waar de kinderopvang, peuterleerplek en de basisschool onder één dak werken.
De school bestaat uit 10 groepen met kinderen van verschillende nationaliteiten. Onze school is een neveninstroomschool. Dit betekent dat er op onze school veel kinderen zitten die rechtstreeks uit het buitenland komen en daardoor de Nederlandse taal nog moeten leren. Deze kinderen, vanaf groep 4 krijgen ongeveer een jaar les in de taalklas bij ons op school, waarna zij instromen in de reguliere groepen. Nieuw komende kleuters stromen gelijk in de reguliere groepen in.
In januari 2020 heeft de Onderwijsinspectie ons het predicaat ‘goed’ gegeven. De inspectie heeft een team gezien dat goed samenwerkt aan goed onderwijs. Op school draait alles om de leerling. De zorgen rondom de leerling, communicatie met ouders, het werken in de klas grijpt in elkaar als een puzzel en zorgt voor een goede kwaliteitscultuur en goed onderwijs.
 
Wat ga jij doen?
Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team dat gebruik maakt van moderne lesmethodes, digitale borden en iPads. In de kleutergroepen gebruiken we het Digikeuzebord om kinderen te volgen. Je stimuleert kinderen samen te leren, te werken en te spelen. Je gaat lesgeven aan een leuke en enthousiaste groep 1/2. Er zijn drie kleutergroepen. Er is een onderwijsassistent ter ondersteuning van de hele kleuterbouw.
 
Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of wilt de pabo gaan doen
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met lesgeven in de onderbouw

Alles op een rijtje
  • Leerkracht groep 1/2 (2-5 dagen p.w.)
  • De Ontmoeting
  • Inschaling LB volgens CAO PO
  • Per 1 augustus 2023 (of eerder indien mogelijk)
 
Solliciteren en meer
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Sandrina Visser, schooldirecteur, via svisser@scoh.nl of telefonisch via: 070-39 95 864.
Stuur je motivatie en CV toe aan onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl