Intern begeleider

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Alle groepen

School

School: Prof. Mr. A. Anemaschool
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.anemaschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Eindstede 4 , 2543 BL Den Haag

Heb jij passie voor de ontwikkeling van de leerling? Sta jij klaar om onze groepsleerkrachten te coachen en te ondersteunen en samen het beste uit de leerlingen te halen? Hou je van samenwerken en ben jij 3-4 dagen per week beschikbaar als intern begeleider? Dan ben je de IB-er die wij zoeken!
 
Over ons
Op de Prof. Mr. A. Anemaschool zijn wij samen op zoek naar hoe wij onze kinderen nog betere ontwikkelingskansen kunnen bieden. Het goede behouden en verrijken met wat de kinderen nodig hebben voor een succesvolle toekomst.
De Anemaschool zit in een prachtig nieuw gebouw dat volop ruimte biedt om het onderwijs af te stemmen op de wensen van morgen. De school wordt gevormd door peuterschool Anema (meestal het Anemaatje genoemd) en de basisschool. Samen zijn wij één en werken wij aan een doorgaand en uitdagend ontwikkelingsaanbod voor de kinderen.
Op de Anemaschool maak je deel uit van een mooi divers, enthousiast en positief ingesteld team. Naast groepsleerkrachten zijn er op school pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, remedial teachers, intern begeleiders, specialisten/coördinatoren, een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een vakleerkracht Engels en verschillende externe vakkrachten.
De Anemaschool werkt aan een zo passend mogelijk aanbod. Hetzelfde principe geldt ook voor het team. We zoeken samen naar manieren om jou zo optimaal mogelijk te laten presteren. Heb je een passie of een talent waar je verder mee aan de slag wilt? Samen kijken we graag hoe jouw talent ingezet kan worden ten behoeve van optimale ontwikkelingskansen voor de kinderen van de Anemaschool!
  
Wie ben jij?

  •  In de functie als intern begeleider heb jij passie voor de ontwikkeling van de leerling.
  • Je coacht en ondersteunt het team van groepsleerkrachten en probeert samen het beste uit de leerlingen te halen.
  • Je bent de spin in het web in het volgen van de ontwikkelingen van de leerling.
  • Je bent de gesprekspartner voor ouders en begeleidingsinstanties daar waar meer nodig is dan de reguliere begeleiding in de groep.
  • Je hebt naast je PABO diploma een master of een andere opleiding gevolgd richting intern begeleider en/of zorgcoördinator.
  • Je bent 3-4 dagen per week beschikbaar.
 
Alles op een rijtje
  • Intern begeleider (3-4 dagen per week)
  • Mr. A. Anemaschool
  • Startdatum: 1 augustus 2023
 
Solliciteren en meer
Heb je interesse in de vacature van intern begeleider? Stuur je korte motivatie en cv aan onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Kampen, directeur, via akampen@scoh.nl of Carina Tettero, adjunct-directeur, via ctettero@scoh.nl of telefonisch via 070 – 366 96 72.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl