2 pedagogisch medewerkers

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2023
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: De Elout
Onderdeel van: SCOH
Website: http://www.eloutdenhaag.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Copernicusstraat 159 , 2561 VT Den Haag

De Elout is een leuke school in het Regentes-Valkenboskwartier en echt een school in de wijk. We hebben een enthousiast team dat je graag op weg helpt op je nieuwe werkplek. Op onze website www.eloutdenhaag.nl staat waar we voor gaan en wat wij belangrijk vinden.

Voor onze peuters zijn wij op zoek naar een nieuw team van pedagogisch medewerkers, waarbij de werkzaamheden op de groep door één of beiden collega's worden aangevuld met de taken van coördinator, ouderconsulent en ouderbetrokkenheid-coördinator.
Ben jij iemand die onze peuters verder wil helpen in hun ontwikkeling? Zorg jij ervoor dat het aanbod aansluit bij wat onze peuters nodig hebben? Vind je werken in een fijn pedagogisch klimaat fijn? En haal jij energie uit een diversiteit aan culturen? Dan zoeken we jou!
 
Wie zijn wij?
De Elout is een 2-12 school. Dit houdt in dat onze peuterschool onderdeel is van onze basisschool en kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar bij ons van harte welkom zijn. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterschool en de basisschool. Samen verzorgen wij de voor- en vroegschoolse educatie (vve).
De Elout is gevestigd in het Regentesse-/Valkenboskwartier en heeft ongeveer 220 leerlingen die veelal uit de buurt komen. De school is een afspiegeling van de wijk en is dus divers te noemen. Kinderen uit diverse culturen en lagen van de bevolking komen samen op onze school. Er heerst een gezellige, prettige en veilige sfeer.
In de peuterschool gebruiken we de methode ‘Puk en Ko’. De thema’s waar de peuters mee werken laten we, zoveel mogelijk, aansluiten bij de thema’s in de kleuterbouw. Wat wij zien bij onze peuters noteren wij in het observatie- en registratiesysteem ‘Kijk!’. Deze registraties worden in een warme overdracht met de toekomstige kleuterleerkracht(en) besproken. Zo werken we aan een doorgaande lijn voor de jongste kinderen op De Elout.
Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website.
 
Over de functie:

 • Samen met je collega pedagogisch medewerker vertegenwoordig je het peuterteam van peuterschool de Elout.
 • Je wordt begeleid door een pedagogisch coach vanuit SPCP, de stichting waar onze peuterschool onder valt.
 • Je gaat werken met de thema’s uit ‘Puk en Ko’, waarbij je kinderen spelenderwijs kennis leert maken met de wereld om hen heen.
 • Je bent in staat om kinderen uit te dagen in hun spel en activiteiten aan te bieden op basis van wat jij observeert.
 • Je vindt het leuk om te werken met een diverse doelgroep. Daarbij heb je aandacht voor het opgang brengen van de taalontwikkeling van meertalige peuters en weet jij peuters die meer kunnen uit te dagen.
 • Samen, of een van jullie beiden vinden het leuk om de taken van coördinator, ouderconsulent en/of ouderbetrokkenheidcoördinator op te pakken. Voor deze taken zijn 6 uren extra in de week beschikbaar. Vanuit deze taken ben je de contactpersoon binnen de peuterschool voor de directeur, IB-er, ouder coördinator en vroegschoolcoördinator van de basisschool, het Stafbureau, ouders en de oudercommissie. Je bent een spin in het web, wat de functie extra uitdagend maakt.
 
Wie ben jij?
 • Je bent enthousiast, weet van aanpakken en komt met initiatieven.
 • Je bent in ons team positief, sociaal en communicatief vaardig.
 • Je vindt het belangrijk dat de doorgaande lijn naar de kleuters wordt gewaarborgd.
 • Je zorgt ervoor dat de samenwerking met de kleuterleerkrachten (en de rest van het team) soepel verloopt.
 • Je werkt gestructureerd en je zorgt dat de nodige administratie op orde is.
 • Je bent bekend met ‘Kijk!’ of je bent bereid je hierin te scholen.
  
Alles op een rijtje:
 • Je hebt minimaal een MBO PW3/4 niveau.
 • Een certificaat Voorschoolse Educatie is nodig, maar kan via ons worden behaald.
 • Je beheerst Nederlands op taalniveau 3F, voor zowel lezen als de mondelinge vaardigheid.
 • Je hebt goede algemene computervaardigheden.
 • 21 tot 27 uur per week, verdeeld over vijf dagdelen op maandag tot en met vrijdag. Parttime is ook mogelijk.
 • Naast de vijf dagdelen op de groep (21 uur per week) zoeken we naar een (duo) collega die aanvullende de taken coördinator, ouderconsulent en/of ouderbetrokkenheidcoördinator invult (in totaal 6 uur per week).
 • Je werktijdfactor ligt tussen de 0,5203 en 0,6442 waardoor je voldoende verlof opbouwt om alle schoolvakanties vrij te zijn.
 • Startdatum: augustus 2023
 • Inschaling: schaal 7 CAO Kinderopvang (afhankelijk van ervaring tussen de € 2.693 en € 3.512 op fulltime basis).
 
Meer informatie en solliciteren
Heb je een duidelijke motivatie om met peuters te willen werken, dan ben jij de leuke en creatieve collega die we zoeken! Aarzel niet en stuur je motivatie en CV vóór 25 mei 2023 naar Alletta van der Goes, stafmedewerker M&O Peuterscholen, email: avdgoes@scoh.nl.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Naomi Brandsma, directeur van peuter- en basisschool De Elout, via 070-3455056 of nbrandsma@scoh.nl.
Mocht je op zoek zijn naar een hogere werktijdsfactor dan bekijken we de mogelijkheden voor een combinatiebaan (op twee verschillende peuterscholen). 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Solliciteren

Contactpersoon: Alletta van der Goes
E-mailadres: avdgoes@scoh.nl