Onderwijsassistent gezocht voor SBO Elsenburgschool

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 7

School

School: SBO Elsenburgschool
Onderdeel van: Librijn
Website: http://www.elsenburgschool.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Openbaar
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Laboucherelaan 3 , 2283 EG Rijswijk

Kleinschalige SBOschool met een groot multi-disciplinair team. Wij vinden een positieve, ondersteunende basishouding erg belangrijk. Wij werken met combinatieklassen. De leerlingen hebben een leerachterstand en bijkomende problematiek zoals ass en adhd. In iedere klas zitten leerlingen met hechtingsproblematiek, de invaller dient zijn verwachtingen hierop af te stemmen.

Op de Elsenburg helpen wij jou je plek te vinden.

SBO de Elsenburg is een rustige, kleine school voor speciaal basisonderwijs. Een team dat volop in ontwikkeling is, voor elkaar klaar staat en verder wil ontwikkelen tot een expertisecentrum in Rijswijk. Samen met ouders komen we tot een ontwikkelingsplan voor de kinderen om tot optimale ontwikkeling te komen.

Meer weten over de Elsenburg? Bezoek onze website: https://www.elsenburgschool.nl


Deze vacature is ook gepubliceerd op meesterbaan.nl.Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige onderwijsassistent. Een onderwijs assistent die het als uitdaging ziet om onze kinderen een stuk verder te helpen in de ontwikkeling en wil bijdrage aan de schoolontwikkeling. Wij helpen jou je plek te vinden bij ons op school en zorgen voor een fijne omgeving waar ook jij in je kracht komt te staan!

Over de inzet van dagen en uren gaan we graag in overleg.

Solliciteren


E-mailadres: directie@elsenburgschool.nl
Telefoon: 0703930303