Coördinator Rijke Schooldag basisschool Grote Beer

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week:
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Grote Beer
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: https://www.bsgrotebeer.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Brede school
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Guntersteinweg 60 , 2531 JZ Den Haag

Basisschool Grote Beer is op zoek naar een coördinator Rijke Schooldag (m/v). Startdatum z.s.m.

Grote Beer is een basisschool waar leren sterk hand in hand gaat met het welzijn van onze leerlingen. Ons motto daarbij is: ‘Kijk eens wat ik kan’.

Grote Beer is gelegen in Moerwijk en heeft meer dan 400 leerlingen. Wil jij komen werken op de leukste basisschool van Den Haag, dan zij wij op zoek naar jou.

Kenmerken van Grote Beer

 • GB zorgt ervoor dat er meer kansengelijkheid ontstaat voor onze leerlingen.
 • Leerlingen op GB moeten kunnen leren in een veilige omgeving waarin ze uitgedaagd worden om te kunnen laten zien wat ze al kunnen. Er is bij ons aandacht voor de cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling.
 • GB staat erom bekend dat de leerlingen goed onderwijs krijgen, waar onderwijsvernieuwing centraal staat.
 • GB zorgt ervoor dat elke leerling de aandacht krijgt die hij/zij verdient om te groeien in zijn/haar ontwikkeling.
 • GB is een vreedzame school. Enkele leerlingen worden opgeleid als mediatoren die bemiddelen bij conflicten van de kinderen.
 • GB heeft een gezellig, stabiel en hecht team. Iedereen wordt gewaardeerd en ieders kwaliteiten worden benut. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er volop.

Wat ga je doen?

Niet alle kinderen hebben evenveel kansen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat onze leerlingen in staat zijn om zichzelf optimaal te ontplooien wordt met de Rijke Schooldag een impuls gegeven aan de brede talentontwikkeling, met aanvullende activiteiten op het gebied van sport, cultuur, cognitieve begeleiding en sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Op dit moment bieden wij de volgende Rijke Schooldag activiteiten aan: turnen, judo, typecursus, studievaardigheden, Mad Science, EHBO-kids, musicalles en tennis. We streven ernaar om het aanbod na schooltijd te verrijken en ervoor te zorgen dat er een gevarieerd aanbod is. Jij bent verantwoordelijk voor het aanbod van alle Rijke Schooldag activiteiten en onderhoudt dus structureel contact met de aanbieders.

Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor ouders, leerlingen en collega’s op alles wat te maken heeft met de Rijke Schooldag.

Kenmerken

In de functie van Rijke Schooldag-coördinator vragen wij dat je beschikt over een aantal specifieke eigenschappen: zelfstandigheid, het verzamelen en analyseren van informatie, inlevingsvermogen en nauwkeurigheid.

Tevens beschikt onze Rijke Schooldag-coördinator over:

 • affiniteit met het huidige en beoogde aanbod;
 • affiniteit met en kennis van het primair onderwijs;
 • een echte teamplayer, maar ook in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken;
 • pro-actieve werkhouding;
 • in staat om een netwerk te onderhouden en te vergroten;
 • creativiteit.

Solliciteren


E-mailadres: info@grotebeer.lucasonderwijs.nl
Telefoon: 0703947173