Groepsleerkracht Wereld van het jonge kind

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2

School

School: Kindcentrum O3 (Jan van Nassauschool)
Onderdeel van: SCOH
Website: http://www.janvannassauschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Zaanstraat 25 , 2515 TM Den Haag

Kindcentrum O3 gelooft in talent. Ieder kind heeft talent en voor jou als onderwijsprofessional geeft het een kick om die talenten te zien en kinderen de juiste begeleiding te bieden zodat zij die talenten kunnen ontwikkelen. Kom bij ons werken!
  
Over O3
Kindcentrum O3 is het hart van de Haagse Rivierenbuurt. Dat hart wordt niet gevormd door ons prachtige gebouw, fijne onderwijsmethodes of sterke doorgaande leerlijn. Dat hart wordt gevormd door de mensen die bij O3 werken. We nodigen je uit om onderdeel te worden van onze familie.
O3 is een kindcentrum waarin welzijn, onderwijs en opvang één geheel vormen. Onderwijs werkt hecht samen met kinderopvang en partners in de wijk omdat we weten dat dit de ontwikkeling van kinderen ten goede komt.
 
Over de functie
We zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor de Wereld van het Jonge Kind (groep 1 en 2). Jij bent voor de leerlingen een coach, inspirator en motivator. Je staat stevig in je schoenen en vindt het fijn om samen te werken met ouders en collega’s. Je bent gewend om in een team te werken want 1+1=3. Je bent bekend met talentonderwijs en houdt van vernieuwing en vooruitgang.
 
Over jou
Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling en we zoeken medewerkers die daaraan mee willen bouwen. Net zoals we in talenten van leerlingen geloven, geloven we ook in de talenten van onze medewerkers. Je krijgt tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen en we nodigen je uit om jou kennis en expertise in te zetten voor ons kindcentrum.
  
Dit beloven we jou

  • Een gedreven en stabiel team dat jou graag welkom heet.
  • Goede begeleiding bij je start.
  • Via ons schoolbestuur SCOH veel doorgroeimogelijkheden en een breed aanbod op het gebied van professionalisering.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, salaris conform CAO PO.
 
Enthousiast?
Ben je net zo enthousiast als wij? Solliciteren kan door een e-mail te sturen met motivatiebrief en CV of presentatie naar onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.
Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met John Verhoeff, directeur, via jverhoeff@scoh.nl  
Mocht je graag eerst vrijblijvend kennis maken voordat je het sollicitatieproces ingaat, laat het dan even weten. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kop koffie of een rondleiding op O3.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl