Leerkrachten onder- en middenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2, 3, 4, 5

School

School: Oranjeschool
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.pcoranjeschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Westduinweg 127 , 2583 AA Den Haag

Wil jij komen werken op een school waar we intensief samenwerken om onze school en het onderwijs nóg beter te maken? Nieuwe leerkrachten worden bij ons goed begeleid en wij willen ook graag van hen leren! Wij stimuleren elkaar en de kinderen continu om veel te leren, om het initiatief daartoe zelf te nemen en om de lat hoger te leggen. Herken jij jezelf hierin? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
 
Over de Oranjeschool
De Oranjeschool is een buurtschool met een zeer gemengde leerlingenpopulatie. De leerlingen komen uit Duindorp, Geuzenkwartier, Statenkwartier, Vissershaven en Oud-Scheveningen. De school telt 260 leerlingen, verdeeld over 13 groepen. We bieden namelijk ook onderwijs aan nieuwkomers in onze 2 Taalklassen. We dagen de kinderen en de medewerkers uit om nieuwsgierig te blijven en zich te blijven ontwikkelen.
De Oranjeschool werkt volgens het leerjaarklassensysteem. Naast onze focus op de basisvakken hebben we op onze school ook aandacht voor sport, muziek en cultuur.
 
Ons team
Wij hebben een gemotiveerd team met veel expertise. Als nieuwe leerkracht word je bij ons goed begeleid. Het team van de Oranjeschool is in ontwikkeling. We staan open voor veranderingen. Binnen de kaders van het bestuur, werkt ons team hard om de leerlingen op de beste manier te helpen in hun ontwikkeling. 
Groep 1-2 zien we als een belangrijke periode op de basisschool. Hier leggen we de basis voor de verdere ontwikkeling van een kind. Jij kunt hieraan bijdragen! Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 1 en/of 2. Daarnaast zoeken we nog een leerkracht voor groep 3, 4 of 5.
 
Wie ben jij?

  • Je hebt een (bijna) afgerond Pabo-diploma
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen
  • Je kunt omgaan met de verschillen tussen kinderen
  • Je bent beschikbaar vanaf het augustus 2023
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je vindt samenwerken belangrijk
 
Alles op een rijtje
  • Leerkrachten groep 1 t/m 5 (groep en werkdagen zijn in onderling overleg te bepalen)
  • Parttime of fulltime (2-5 dagen per week)
  • Inschaling: LB, CAO PO
  • Startdatum: augustus 2023
  
Solliciteren en meer
Stuur je CV en motivatie (met voorkeur voor welke bouw) naar onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.  
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met de directeur a.i., Anneke de Jong, via andjong@scoh.nl of telefonisch via 070 354 0457.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl