Medewerker planning en administratie

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 01-09-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,6
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: €2.047,00 - €3.262,00 op basis van fulltime dienstverband
Opleiding: MBO+ werk- en denkniveau

School

School: Stichting Pool West
Onderdeel van: Stichting Pool West
Website: poolwest.nl
Gevestigd in: Nootdorp
Adres: Gildeweg 7 b, 2632 BD Nootdorp

Functie: medewerker planning en administratie
Soort dienstverband: bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband

 • Per: z.s.m.
 • Parttime: 3 dagen - 24 uur per week
 • Werkdagen: in overleg
 • Werktijden: 07.00 - 17.30 (waarvan 1 dag van 07.00 - 15.30)
Overige dagen in overleg tussen 07.00 – 17.30 uur.
Zondag: 16.00 – 18.00 uur (in wisseldienst, gem. 1 x per maand)
 
Over Pool West:
Stichting Pool West is dé invalpool voor leerkrachten in het primair onderwijs. Wij doen ons best om de meer dan 250 bij ons aangesloten scholen in de regio te voorzien van invalkrachten. Dit doen wij voor scholen in de regio Lansingerland – Pijnacker – Nootdorp – Delft – Zoetermeer – Haaglanden – Leiden - Zuidplas – Westland. Ons kantoor is gevestigd in Nootdorp.
 
Over de functie:
Als medewerker planning en administratie ben jij degene die de gehele coördinatie rondom klanten verzorgt. Je hebt veel telefonisch contact met schooldirecties en invalkrachten om tot een match te komen. Gezien het lerarentekort is dit een behoorlijke puzzel, waarbij veel van je creativiteit gevraagd wordt. De werkzaamheden zijn onder meer:
 • Het matchen van invalleerkrachten op aanvragen middels een geautomatiseerd systeem.
 • Het voeren van intakegesprekken met potentiële kandidaten.
 • Telefonische begeleiding van schooldirecteuren en invalkrachten m.b.t. invalverzoeken, systeemtechnische en HR-gerelateerde vragen.
 • Het volgen van ontwikkelingen in de markt en het doen van verbetervoorstellen voor de interne organisatie.
 • Administratieve verwerking van (vertrouwelijke) gegevens en documenten.
 • Het plaatsen en actueel houden van vacatures op onze vacaturebank.
 • Maken en plaatsen van content op onze social media kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn).
Wat verwachten wij hierin van jou?
 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte instelling.
 • Je bent vaardig met computersystemen (o.a. Word, Excel, Outlook, SharePoint, Teams) en kunt je nieuwe systemen snel eigen maken.
 • Je werkt snel, nauwkeurig en kunt je taken prioriteren.
 • Je kan snel schakelen tussen verschillende taken.
 • Je bent proactief en signaleert tijdig knelpunten in het werkproces.
Wij bieden:
Een veelzijdige en dynamische functie met veel afwisseling in een klein team. Binnen het team is er volop ruimte voor jouw eigen inbreng. Je ontvangt een salaris conform de CAO PO voor ondersteunend personeel. De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 -7, min. € 2.047 en max. € 3.262 bruto per maand - op fulltime basis. Het vakantieverlof bedraagt 428 uur op fulltime basis, op te nemen tijdens schoolvakanties.

Informatie en sollicitatie:
Herken jij je in dit profiel en wil je graag kennismaken? Stuur dan je cv en motivatiebrief o.v.v. ‘sollicitatie medewerker planning'. Met interessante kandidaten plannen we direct een gesprek in. Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Kassandra Mol, 06-81691065. Zodra de vacature is ingevuld zal deze gesloten worden.

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.