Leerkracht groep 6 Liduina basisschool

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week:
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Liduina
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: https://www.liduinabasisschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: A. van Solmsstraat 157 , 2595 TA Den Haag

De Liduina is een katholieke basisschool die streeft naar het geven van onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving. Naast het stimuleren van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel vinden wij het ook erg belangrijk dat kinderen goed leren samenwerken. Wij willen de kinderen begeleiden bij het verwerven van kennis, inzicht en vaardigheden en zien het als onze taak elk kind te begeleiden bij het ontplooien van zijn individuele mogelijkheden.

Liduina basisschool zoekt per 23 oktober 2023 een leerkracht voor 0,4250 fte.

Wij zoeken een collega die twee dagen in de week kan werken. In eerste instantie is de vacature tijdelijk op basis van ziektevervanging. In overleg is eerder starten ook mogelijk.

Even voorstellen:

De Liduina basisschool levert gedurende acht jaren een grote bijdrage aan het leven van kinderen. Wij willen in die periode de capaciteiten en talenten van de kinderen zoveel mogelijk benutten. Wij streven ernaar dat de kinderen de acht jaren op de basisschool als een onvergetelijke periode ervaren.

Belangrijke uitgangspunten van onze school zijn:

  • Ieder kind is uniek en moet zich overeenkomstig zijn of haar eigen mogelijkheden kunnen ontwikkelen.
  • Kinderen leren zelfstandig te werken, ze leren plannen en ze leren zich verantwoordelijk voor hun eigen werk te voelen.
  • Een duidelijke structuur geeft kinderen een gevoel van veiligheid en duidelijkheid. Regels en afspraken zijn hierbij belangrijke voorwaarden.
  • Respect in de omgang tussen leerlingen, leerkrachten en ouders/verzorgers staat voorop.
  • Onderwijs en de hulpmiddelen hierbij, moeten aansluiten op de maatschappij van vandaag en voorbereiden op de maatschappij van morgen.

Daarnaast is Liduina zeer actief op cultureel, muzikaal en sportief gebied en heeft de onderwijsinspectie onze school beloond met het predicaat “goed”.

Solliciteren


E-mailadres: info@liduina.lucasonderwijs.nl
Telefoon: 0703859922