Onderwijsassistent/ leraarondersteuner bovenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-11-2023
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,8
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 6, 7, 8

School

School: SBO Prinsenhof
Onderdeel van: Octant
Website: https://www.prinsenhof-octant.nl
Gevestigd in: Pijnacker
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Zilverreigerdreef 105 , 2643 MC Pijnacker

Prinsenhof biedt kinderen, ouders en leerkrachten een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen welkom is. Ons speciaal basisonderwijs is erop gericht om uw kind vol tot zijn of haar recht te laten komen. We passen ons onderwijs aan op de leerbehoeften van ieder kind. Bovendien hebben we een grote keuken voor kooklessen, een prachtige inpandige sporthal, ruimte voor buitenactiviteiten en handbalvelden die aan het schoolplein grenzen.

Wie zoeken we precies?
We zoeken een onderwijsassistent/leraarondersteuner die onze visie deelt dat ieder kind zijn eigen unieke, sterke kanten heeft. Wij gaan ervan uit dat niet ieder kind op dezelfde manier leert en onze uitdaging is ieder kind te helpen zijn eigen weg in zijn ontwikkeling te vinden. Wij zoeken een onderwijsassistent/leraarondersteuner die dat ook als een uitdaging ziet en de leerkrachten van Prinsenhof kan ondersteunen bij het aanbieden van het meest passende onderwijsaanbod voor onze leerlingen. Plezier, veiligheid en groei zijn de woorden die daarbij voor ons van groot belang zijn.
 We zoeken een onderwijsassistent/leraarondersteuner (wtf 0,8) voor de bovenbouw. In deze groepen zitten maximaal 16 kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op verschillende gebieden, dat varieert van rekenen en spelling tot gedrag. Daarnaast hebben de kinderen doorgaans veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Sta jij sterk in je schoenen en geniet je er ook van als kinderen mooie stappen maken in hun ontwikkeling, reageer dan zeker!

Wat heb jij te bieden? 


 • Je bent in het bezit van het diploma Onderwijsassistent (MBO 4) en wil je verder ontwikkelen tot leraarondersteuner. Werk je al als leraarondersteuner of werk je in de zorg en heb je ervaring met complex gedrag, dan nodigen we je zeker uit om ook te reageren.
 • Je bent positief ingesteld en neemt initiatief
 • Je bent flexibel en zelfstandig
 • Je kan goed samenwerken
 • Je kan reflecteren en relativeren.

Octantschool Prinsenhof in een paar zinnen:


 • Prinsenhof heeft een betrokken team met een groot hart voor ieder kind;
 • We besteden veel tijd aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen o.a. door te werken met de methode PAD en Rots &Water lessen;
 • Er heerst rust in de school en we bieden de kinderen veel structuur;
 • We hechten veel waarde aan een positief gevormde groep, daarbij wordt ondersteuning geboden door de gedragsspecialisten;
 • De groepsgrootte is maximaal 16 leerlingen (structuurgroep 12 leerlingen);
 • We hebben een goede zorgstructuur waar onze kwaliteitsondersteuners je in meenemen;
 • Prinsenhof staat voor Groei, Plezier en Veiligheid.
Prinsenhof is onderdeel van Octant, stichting voor primair christelijk onderwijs. Octant telt negen christelijke basisscholen, waaronder een kindcentrum en een school voor speciaal basisonderwijs, verdeeld over tien locatie in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Den Haag.

Solliciteren

Contactpersoon: Sheila van der Drift
E-mailadres: s.van.der.drift@octant.nl
Telefoon: 0153610005