Leerkracht basisschool De Bras

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, < 8 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: De Bras
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: http://www.basisschooldebras.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Oeverwallaan 104 , 2498 BZ Den Haag

De Bras is een innovatieve school met een verregaande vorm van adaptief onderwijs. Wij zetten het kind echt centraal. Vijf punten die het onderwijs van de Bras kenmerken: eigenaarschap, betrokkenheid en welbevinden, persoonsontwikkeling, Wetenschap, techniek en ICT, Professioneel Team. Ons moderne en supergezellige gebouw ademt een sfeer van ontdekken, van technologie en kennis, van activiteit en creativiteit. ICT is belangrijk en wordt veel gebruikt. We werken met 128 tablets en nog eens 41 vaste werkplekken. We besteden aandacht aan moderne technologie, zoals bijvoorbeeld onze 3D printer, coderen en programmeren, maar de menselijke maat blijft de norm.

Groeien op De Bras, dat gun je ieder kind!

Basisschool De Bras heeft m.i.v. 1 januari 2024 een onderwijstalent nodig voor groep 4-5 of 7-8.Basisschool De Bras is een fijne basisschool waarbij de relatie het fundament is van de school. Dat voel je wanneer je de school binnen stapt! Samen leren en leven vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid is onze missie. Kom jij ons team versterken? Dan kun je rekenen op een warm welkom en een hecht en gezellig team!

Op onze school bieden we in de ochtend de basisvaardigheden en in de middag werken we schoolbreed aan toekomstgerichte vaardigheden vanuit een thema. Hierbij werken integreren we alle vakgebieden waardoor de basisvaardigheden op betekenisvolle wijze worden toegepast. Met ons onderwijsconcept kun je je creativiteit kwijt en ontwerp je je onderwijs op een manier die bij jouw talenten past.

Ben jij een leerkracht die kinderen vanuit natuurlijk pedagogisch tact kunt motiveren om een uitdaging aan te gaan? Lukt het jou om binnen sterk klassenmanagement 2 leerjaren in een groep instructie te bieden? Dan zoeken wij jou! De vacature betreft een fulltime aanstelling. Een afwijkende aanstelling is bespreekbaar.

Een bezoek aan onze school zegt meer dan woorden, dus voel je vrij om langs te komen voor een oriënterend bezoek. Meer informatie over ons onderwijs kun je vinden op onze website: www.basisschooldebras.nl.

Heb je interesse in deze vacature, stuur je motivatie en cv naar Yvonne Toonstra (directeur): ytoonstra@basisschooldebras.nl.

Voel je vrij om contact op te nemen met de school om vragen te stellen 015-3698243.

Solliciteren


E-mailadres: ytoonstra@basisschooldebras.nl
Telefoon: 0153698243