Leerkracht Kleutergroep

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 31-07-2024
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen: Instroomgroep, 1/2

School

School: De Horizon
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.dehorizondenhaag.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Paets van Troostwijkstraat 93 , 2522 DM Den Haag

Een stralende toekomst begint op De Horizon voor kleuters. Wij hopen dat jij met hen gaat stralen in de functie van leerkracht! 

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij De Horizon. Onze kleutergroep is gevestigd aan de Paets van Troostwijkstraat 83 te Den Haag. Wij zijn sterk in de basis, zowel in het lesgeven als op het gebied van zorg. Onze kernwaarden zijn Veiligheid, Ontwikkelen, Plezier en Samenwerken.
Onze school is een school met een mooie gemixte populatie, zowel cultureel als sociaal economisch. Ons team is sociaal en professioneel en we leren graag met en van elkaar. Dit doen we tijdens inhoudelijke werkoverleggen o.l.v. onze interne of externe specialisten op het gebied van taal, rekenen, didactiek of gedrag. Ook ondernemen we regelmatig leuke dingen met elkaar.
Over ons
Onze focus ligt op kwalitatief onderwijs op de basisvakken, waarbij we gebruik maken van onze lesstandaard “Hoe ziet een goede les op De Horizon eruit?” We zetten hierbij leerkrachtcoaches in om ons team steeds verder te versterken op didactisch gebied. Dit doen we op schoolniveau en individueel niveau. Zo worden we elke dag een beetje beter! De zorg is goed geregeld binnen onze school.
Bij de peuters en kleuters werken we met de methodiek “Speelplezier”. Hierbij ligt de nadruk op spelend leren, waarbij o.a. taalstimulering en taalontwikkeling van onze leerlingen een centrale rol heeft. Samen met de onderwijsassistenten zorgen de leerkrachten voor een geïntegreerd aanbod van activiteiten. Per groep is er twee tot drie dagen ondersteuning.
Wat zoeken we?
Wij zoeken een leerkracht voor de instroomgroep. Een groep 1/2 is ook bespreekbaar, als dat meer passend is. Inschaling is afhankelijk van ervaring en er is uitzicht op een vast dienstverband. Ben jij de leerkracht, onderwijsassistent, leraarondersteuner of PABO-student die we zoeken? We overleggen graag de mogelijkheden met je.
Wie ben jij?

  • Je werkt graag in een team en met jonge kinderen
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 32 tot 40 uur per week
  • Je hebt overwicht op een groep
  • Onderwijservaring is een pré
 
Vragen
Heb je inhoudelijke vragen over de school, het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Sylvia van Loon, directeur, via svloon@scoh.nl of via 070-3993 482. Neem een kijkje op onze website Welkom bij De Horizon (dehorizondenhaag.nl) voor nog meer informatie. Wil je langskomen om de mogelijkheden te bespreken en even sfeer te proeven, aarzel niet en maak een afspraak!
Wil je direct solliciteren dan ontvangt onze recruiter Jack de Wit graag je CV + motivatie via solliciteren@scoh.nl
Tot ziens op De Horizon!

Solliciteren

Contactpersoon: Monique Notenboom
E-mailadres: mnotenboom@scoh.nl
Telefoon: 0703118787