Groepsleerkracht SBO

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime
Groepen:

School

School: SBO Het Mozaïek
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.hetmozaiek.net/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Van den Eyndestraat 24 , 2582 EC Den Haag

Elk kind is speciaal. Ben jij de groepsleerkracht die onze leerlingen met zorg begeleidt in hun ontwikkeling op het speciaal onderwijs?

Over ons
SBO Het Mozaïek is een school voor speciaal basisonderwijs. Bij ons is elke leerling speciaal. We bieden onderwijs en zorg aan 90 leerlingen die onderwijsbehoeften hebben die het aanbod van het regulier onderwijs overstijgen.
Wij zijn een kleinschalige SBO en tijdelijk gevestigd aan de Willem Beukelszoonplein 7, waar iedereen elkaar kent. We hebben oog voor elkaar en maken het verschil voor de individuele leerling. Onze leerlingen hebben je echt nodig!
De kinderen op onze school zijn om uiteenlopende redenen aangewezen op het speciaal basis onderwijs. Soms omdat het tempo op de reguliere basisschool te hoog is, soms omdat ze behoefte hebben aan meer herhaling of meer uitleg. Maar ook vaak omdat de kinderen een bepaalde (leer)stoornis hebben, waardoor bijvoorbeeld lezen, spelling en/of rekenen erg moeilijk voor ze is. We helpen onze leerlingen verder in hun didactische ontwikkeling en hebben veel aandacht voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Je geeft les aan kleine groepen kinderen (max 16), waarbij je rekening houdt met mogelijkheden, (on)vermogen, talenten en kansen.
Wat bieden wij jou?

 • Lesgeven in kleine klassen
 • Een team van 16 collega's die elkaar steunen en voor elkaar inspringen
 • Staan voor verdere professionalisering van jou en de collega’s
 • Een stabiele school met inzet van vakdocenten en intern begeleider en orthopedagoog
 • Meepraten over de inrichting van de ‘nieuwe’ locatie
 • Betrokken, samenwerkende ouders die graag ondersteunen
 • Het huidige centrale thema is ‘leerplezier’. N.a.v. de subsidie m.b.t. versterken basisvaardigheden zijn er middelen om dit ‘leerplezier’ te gaan laden. Denk hierbij aan meer focus op Burgerschap, kennis maken met digitale tools zoals robotica en VR en de methodiek van het Bewegend Leren.
Wie ben jij?  
Jij bent (bijna) een bevoegde leerkracht (zij-instromers en starters zijn ook welkom!) met een stevige persoonlijkheid. Jij maakt het verschil door jouw geduld en empathisch vermogen. Jij zorgt voor de veiligheid van de kinderen, waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelingen. Door de zorg voor de leerlingen vind jij het belangrijk om als team samen te werken. Je staat gepassioneerd voor de groep en hebt oog voor gedrag van alle leerlingen in je klas. Een pre is dat jij aanvullende opleidingen hebt gevolgd of wil volgen tot gedragsspecialist.   
Alles op een rijtje:
 • Groepsleerkracht
 • Voorkeur fulltime,  parttime is bespreekbaar)
 • Inschaling: schaal LC volgens CAO po
 • Startdatum: zo spoedig mogelijk (of per 1 januari 2024)
Vragen
Wil je meer weten, dan maken wij graag een afspraak met jou. Je kan contact opnemen met Daan Huisman via dhuisman@scoh.nl. Bij hem kan je langskomen voor een gesprek met een kop koffie of thee. Voor algemene informatie kan je terecht op onze website
Wil je direct solliciteren, dan ontvangt onze recruiter Jack de Wit graag je motivatie en een cv. Hij ontvangt deze graag via solliciteren@scoh.nl Indien je eerst een dagdeel wilt mee draaien kan je dat ook aangeven.

Solliciteren

Contactpersoon: Monique Notenboom
E-mailadres: mnotenboom@scoh.nl
Telefoon: 0703118787