Vakleerkracht gym (0,1 wtf – 0,2 wtf)

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 8 - 16 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Opleiding: HBO

School

School: Pius X
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.pius-x.nl
Gevestigd in: Bergschenhoek
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Adres: De Goudwinde 1 , 2661 KZ Bergschenhoek

De Pius X is een middelgrote dorpsschool van rond de 400 leerlingen in 17 groepen. We zijn een reguliere, katholieke basisschool met twee locaties en een eigen gymzaal. We willen onze leerlingen opleiden tot wereldwijze, kritische denkers. Samenwerken is daarbij erg belangrijk. Pius X is ook een gezonde school, er is veel aandacht voor sport, expressie, voeding, muziek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Zo doen wij dat op de Pius!

PIUS X staat voor…
Pius-skills en projectmatig werken
Instructie volgens EDI
Uitdaging op alle niveaus
Samenwerken
X-factor: aandacht voor creatieve vakken en gym

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een team met 36 collega’s van leerkrachten, onderwijsassistenten, een conciërge, een administratief medewerker, een vakleerkracht muziek en het MT. Het MT wordt gevormd door de intern begeleider, de directeur en de adjunct-directeur. Bij ons geef je les in de gymzaal die aan de school vast zit volgens een vastgesteld rooster. 

Jij past bij ons…
Als je het lef hebt om het oude los te laten en met nieuwe methodes durft te experimenteren. Als jij jouw collega’s durft uit te dagen en eigenaarschap pakt. Als je graag werkt onder ideale omstandigheden met een leuke groepen kinderen en een professioneel maar ook gezellig team. Verder weet jij met jouw persoonlijkheid collega’s te inspireren, beschik jij over relativeringsvermogen en heb je humor en daadkracht. Je beschikt over een ALO-diploma of een HBO certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond. Heb je dit niet kun je helaas niet op deze vacature reageren.

Wat kan je van ons verwachten?
Een werkplek op een van de leukste scholen van Bergschenhoek en omgeving. Een leuke groep ouders met een gemiddeld hoog opleidingsniveau. Wij zijn een school met veel structuur en met duidelijke regels en kaders. Het team werkt op een professionele manier samen en is lerend om meer eigenaarschap te pakken.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) voor 1 tot 2 dagen per week met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,-, conform de CAO primair onderwijs als leraar LB;
  • volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

De Pius X is onderdeel van de Laurentius Stichting, een bestuur met 29 scholen, bijna 9000 leerlingen en 966 leerkrachten en schoolleiders. De Laurentius Stichting wil bijzonder goed onderwijs bieden vanuit de katholieke grondslag.

Informatie
De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaats vinden.
Ingangsdatum van de functie: per 1 januari 2024 of eerder als dat mogelijk is.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Angelique te Braak, directeur, via 010 521 34 60 of 06 46 38 52 44. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren