Jenaplan de Dukdalf zoekt een onderwijsassistent

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,6
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: Jenaplanschool De Dukdalf
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: https://www.dukdalf-leiden.nl/
Gevestigd in: Leiden
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Jenaplan
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Regenboogpad 7 , 2317 XK Leiden

Basisschool de Dukdalf is een openbare Jenaplanschool en bestaat ruim 40 jaar. Volgens de principes van het Jenaplanonderwijs proberen wij kinderen voor te bereiden op de samenleving. Daarbij gaan wij uit van Tien overtuigingen die bepalend zijn voor ons denken en doen in school. Elke leerling van De Dukdalf krijgt de gelegenheid om basisvaardigheden, 21e eeuwse vaardigheden en zijn of haar talenten te ontwikkelen. Dit om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op leven en werken in deze 21ste eeuw; een tijd vol nieuwe en snel veranderende uitdagingen.

Het bestuur van PROOLeiden/Leiderdorp en het team van Openbare Jenaplanschool de Dukdalf zijn per 1 januari 2024 op zoek naar een onderwijsassistent 0.6 WTFWie zoeken we? 
De onderwijsassistent naar wie wij op zoek zijn, is gedreven, geduldig, een teamplayer, enthousiast, consequent, op zoek naar uitdagingen en staat sterk in zijn/haar schoenen. 
 
Onze school
Openbare Jenaplanschool de Dukdalf is een eigenzinnige school in de Leidse Merenwijk, met een gevarieerde leerlingenpopulatie van zo’n 400 kinderen. Samen met kinderopvang Partou vormen we een Educatief Kind Centrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar oud. Op onze school werken leerlingen, leerkrachten, assistenten  en ouders al bijna een halve eeuw met succes samen om steeds weer het beste uit onze leerlingen te halen, en daar zijn we trots op!
 
Kenmerken van de Dukdalf
De Dukdalf is een bruisende school met een hecht, goed samenwerkend team. Vaardigheden als presenteren, plannen, zelfstandig werken, zelfreflectie en verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces nemen bij ons een belangrijke plaats in. Ook is er volop ruimte voor creatieve werkvormen als muziek, dans en toneel. Met thematisch onderwijs leren we onze leerlingen de wereld met een open maar kritische blik te beschouwen. Vakken als wereldoriëntatie worden daartoe projectmatig aangeboden. En dankzij onze internationale samenwerkingsprojecten blijft het daarbij niet bij theorie alleen!
 
Sfeer proeven
https://www.youtube.com/watch?v=9F68u4uqrMI
https://www.youtube.com/watch?v=b2e1c0nf7gIJij hebt 

  • een MBO-diploma 
  • een open en actieve leerhouding   
  • goede communicatieve vaardigheden  
Jij bent 
  • een teamplayer die enthousiast en inspirerend lesgeeft 
  • een onderwijsassistent die op een positieve manier met de leerlingen kan werken.
  • nieuwsgierig en daadkrachtig  
Wij bieden 
  • een prettige werkomgeving in een nieuw en modern pand 
  • een hecht en professioneel team 
  • een tijdelijk dienstverband per 1 januari 2024
  • rechtspositie conform CAO PO
 
Spreekt de vacature je aan?   
Reageer dan snel en stuur je motivatie en CV naar Marcha Heerschop (Interim-directeur De Dukdalf) via. m.heerschop@dukdalf-leiden.nl 
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen via telefoonnummer: 071-5215507  of kijken op onze website www.dukdalf-leiden.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Marcha Heerschop
E-mailadres: m.heerschop@dukdalf-leiden.nl
Telefoon: 0715215507