De Hobbit zoekt een leerkracht groep 5

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,4250
Werkdagen:
Groepen: 5

School

School: De Hobbit
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: www.dehobbit.org
Gevestigd in: Leiderdorp
Denominatie: Openbaar
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Klerkenhof 5 , 2353 WB Leiderdorp

De Hobbit is gevestigd in de wijk Buitenhof en telt zo’n 200 leerlingen, verdeeld over twee kleuterbouw-, drie onderbouw- en drie bovenbouwgroepen. De naam van onze school is afkomstig uit het boek ´De Hobbit´ van Tolkien. De Hobbit ‘Bilbo’ uit het boek maakte een lange reis naar een verre bestemming. Op zijn reis deed hij allerlei kennis op die hem in staat stelde zijn missie tot een goed einde te brengen. Maar bovenal leerde hij de waarde van vriendschap. Dit is wat wij de leerlingen van De Hobbit ook willen meegeven op hun ‘reis door het leven’: kennis en vaardigheden waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben en het vermogen vriendschappen aan te gaan en samen te werken.

Basisschool De Hobbit in Leiderdorp zoekt een Ambitieuze leraar groep 5 (+/- 0,4250: dagen in overleg)
 
Over ons.
We breiden ons team graag uit met een enthousiaste, ambitieuze leraar die goed tot zijn recht komt in groep 5. Een leraar die weet waar hij of zij goed in is en graag samenwerkt met collega’s en externe partners. De Hobbit heeft een flexibel team, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor de functie-invulling. Een deel van de functie wordt in ieder geval ingevuld door lesgevende taken zodat de duo leerkracht wordt vrijgespeeld om andere taken uit te voeren. Het is mogelijk om een hybride baan of werkcombinatie op te zitten in samenwerking met ons. Wanneer je op De Hobbit komt werken, heb je echt een leuke baan die bij je past!
 
Wie zijn we?
Basisschool De Hobbit is één van de 20 scholen van PROO Leiden/ Leiderdorp. De Hobbit is een basisschool met een moderne kijk op onderwijs. Op De Hobbit zijn we “ijverig en sociaal”. We hebben een ambitieus team waarin verschillende specialisaties worden ingezet om didactisch sterk onderwijs te verzorgen. We werken met vakdocenten voor de kunstzinnige disciplines (muziek, drama, dans, zang, tekenen, handvaardigheid, audio-visueel) en voor het vak Engels werken we met een native speaker/vakdocent. Het onderwijs sluit aan bij de 21ste -eeuwse vaardigheden, onderzoekend en ontwerpend leren is de basis waarop leerlingen zich oriënteren op de wereld en we zijn actief in het leggen van betekenisvolle samenwerkingen om ons onderwijs te verrijken.
 
Jij hebt:

  • een afgeronde PABO opleiding (of eindfase)
  • affiniteit met onze doelgroep MB/BB
  • interesse in ons talentaanbod
  • zin om te ervaren hoe het is om te werken in een PLG
 
Wij bieden:
  • een fijne werkplek in de MB/BB
  • een professioneel team om mee samen te werken
  • flexibiliteit in uren en in dagen
  • scholing en professionalisering
  • een rechtspositie conform CAO PO
Spreekt de vacature je aan?  
Dan kun je contact opnemen met Jesper Zijlstra (directeur) via directie@dehobbit.org of telefonisch via 071-5890380/06-15033509.

Solliciteren

Contactpersoon: Jesper Zijlstra
E-mailadres: directie@dehobbit.org
Telefoon: 0715890380