Allround medewerker ICT

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Bestuur Unicoz
Onderdeel van: Unicoz
Adres: , Zoetermeer

De Unicoz onderwijsgroep staat voor een unieke kijk op christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs. Vanuit de visie dat ieder kind uniek is, is er aandacht voor de talenten van de leerlingen. De scholen als leer-, werk- en leefomgeving laten zich daarbij in de dagelijkse omgang met leerlingen en het geven van onderwijs inspireren door hun levensbeschouwelijke identiteit. De scholen zijn gefocust op vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs en gericht op de optimale ontwikkeling van ieder kind. Elke school heeft zijn eigen profiel dat past bij de behoeften van leerlingen en ouders. Een ruim aanbod van scholing is onderdeel van ons krachtige personeelsbeleid. Om die reden is de Unicoz Academie in het leven geroepen. Dit platform bundelt boeiende cursussen, leerzame themamiddagen en uitdagende masterclasses.

Fte: 1,0 | Per direct| Bredewater 4, Zoetermeer

Unicoz onderwijsgroep is op zoek naar een allround ICT medewerker

Wie zoeken wij?

Ben jij die ervaren allround ICT-er met rijbewijs B die gaat voor een mooie baan binnen de ICT? Wij zoeken een collega met allround ICT ervaring ter ondersteuning van het bestaande team.

Wat ga je doen?

Jij vindt het leuk om samen met het team perfecte service te leveren en elkaar daarbij scherp te houden en te ondersteunen. Je bent een makkelijke prater en houdt er een duidelijke manier van communiceren op na ook richting de klant. Soms word jij de eigenaar van een probleem en ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen eigen organisatie en externe dienstverlener. Jij bent in staat om wanneer nodig buiten de kaders te denken en te handelen wanneer dit de oplossing ten goede komt.

 • Een strakke (servicedesk) administratie staat bij jou voorop en voor het plannen van je eigen werkzaamheden draai jij je hand niet om. Incident meldingen snel oplossen met goed resultaat en de klant daarbij geïnformeerd houden is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Moderne devices zoals PC, laptop, iPad en Chromebook met het bijbehorende besturingssysteem hebben voor jou geen geheimen. Naast hardware ben je ook goed thuis in Office 365 zowel aan de gebruikers- als aan de beheerderskant. Je bent in staat om collega’s hierin te ondersteunen en ze een goede uitleg te geven wanneer dit nodig is.
 • Kennis van netwerken is misschien niet helemaal jouw specialiteit maar de grondbeginselen zijn je niet onbekend. Netwerkstoringen oplossen doe je niet alleen maar samen met onze netwerkpartner. Daarbij maken ze gebruik van jouw ogen en handen omdat de netwerkbeheerder wanneer mogelijk op afstand werkt.
 • Het op je kunnen nemen van een project is ook onderdeel van deze functie. Hier ben jij het aanspreekpunt, stuur je leveranciers aan en voer je een sluitende projectadministratie.
 • Jouw werkveld is verspreid over 30 locaties waar we de collega’s met raad en daad bijstaan. Vanuit onze centrale ICT locatie coördineren we en ga je wanneer nodig op pad naar de locaties die je niet op afstand kunt bedienen.

Jij beschikt over:
 • PC, laptop en randapparatuur met het bijhorende besturingssysteem hebben voor jou weinig geheimen.
 • Ervaring op een ICT service afdeling.
 • Bereid om je verder te scholen.
 • Flexibilieteit.
 • Aanpassingsvermogen.
 • Relevante opleiding in ICT.
 • Affiniteit met het onderwijs.
 • Goede communicatie vaardigheden.

Wat bieden wij jou:

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team. Daarnaast heb je recht op een goede vakantieregeling die bijna aansluit bij de schoolvakanties, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling bij het ABP. Ook kan je gebruik maken van de uitgebreide studie- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Unicoz.

Interesse?

Natuurlijk bieden wij je een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team. Maar dat zeggen alle werkgevers. Als jij écht geïnteresseerd bent in hoe ICT het verschil kan maken binnen het onderwijs en wilt meewerken binnen een zeer geavanceerde, 'state of the art' ICT-omgeving dan moet je bij ons zijn! Enthousiast geworden van deze vacature? Neem dan contact op met Maarten Klapwijk.

Solliciteren

Contactpersoon: Maarten Klapwijk
E-mailadres: m.klapwijk@unicoz.nl