Interne Begeleider

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 31-07-2024
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Prins Florisschool
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://www.floris.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Hazerswoudestraat 250 , 2729 CN Zoetermeer

Wij zijn een ambitieuze school in Oosterheem, waar oog is voor de unieke talenten van ieder kind. De Prins Florisschool is een open christelijke basisschool, die middenin de samenleving staat. Een fijne, kleurrijke en eigentijdse school, waar kinderen alle kansen en mogelijkheden krijgen.

Fte: 0,6 - 1,0 | Per: 01-08-2024 | Hazerswoudestraat 250, Zoetermeer

Prins Florisschool is op zoek naar een Intern begeleider - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Heb jij passie voor het onderwijs en ervaring in het begeleiden van leerlingen en leerkrachten? Heb je een hart voor passend onderwijs en wil je een verschil maken in het leven van kinderen? Dan is de functie van IB’er de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Wat ga je doen?
Als intern begeleider ben je de spil in de zorgstructuur van de school. Je signaleert, coördineert en evalueert de leerlingenzorg. Je reageert adequaat op hulpvragen en bent zowel resultaat- als procesgericht. Je neemt deel aan bovenschoolse netwerken en je leidt groeps- en leerlingbesprekingen. Daarnaast voer je gerichte observaties uit in de groepen, ter versterking van ons onderwijs en ter ondersteuning van het leerkrachthandelen. Je bent onderdeel van het MT, analyseert en adviseert en draagt bij aan de schoolontwikkeling.

Wat breng je mee?

  • Een PABO diploma.
  • Een afgeronde IB-opleiding en ruime soortgelijke werkervaring.
  • Ervaring in het onderwijs.
  • Een passie voor leerlingen en voor het onderwijs.
  • Enthousiasme en bevlogenheid.

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:
  • Een jaarcontract voor 24 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LC (minimaal €3.321,- en maximaal €5.862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
  • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO. Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
  • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei onder meer via de Unicoz academie.
  • Als jij het een uitdaging vindt om verder te bouwen aan betere zorgkwaliteit, dan gaan we graag met je in gesprek.

Interesse?
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Joyce van der Ham via telefoonnummer 079 331 5022 of solliciteer direct via de button “Solliciteren” op deze pagina. We maken graag kennis met je!

Solliciteren

Contactpersoon: Joyce van der Ham en Jiska de Jong
E-mailadres: directie@floris.unicoz.nl