PI- school De Brug zoekt per direct een onderwijsassistent/leraarondersteuner

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen:
Groepen:

School

School: PI De Brug
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: https://www.pidebrug.nl/
Gevestigd in: Leiden
Denominatie: Openbaar
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Wassenaarseweg 499 , 2333 AL Leiden

PI-school De Brug is een school voor speciaal onderwijs Cluster 4 waar een enthousiast team een gestructureerde leeromgeving wil bieden aan kinderen met een toelaatbaarheidsverklaring. Een leeromgeving waar met ambitie passend onderwijs wordt gegeven. "Wij willen kinderen een veilige uitdagende plek bieden, waardoor kinderen plezier hebben in leren en hun zelfvertrouwen positief beïnvloed wordt. We moedigen kinderen aan om 'eigenaar' te worden van hun leerproces en gedrag. Dat doen wij door ze uit te nodigen om zelf verantwoordelijkheid te leren dragen om zo tot oplossingen en dus ontwikkeling te komen."

PI-school De Brug  
“Gewoon” waar kan en “speciaal” waar nodig! 

PI- school De Brug zoekt per direct een onderwijsassistent/leraarondersteuner  voor 0,6-1 fte per week 


Wie zijn wij? 
PI-School De Brug is een school voor speciaal onderwijs (cluster 4) waar een enthousiast team een gestructureerde leeromgeving wil bieden aan kinderen met een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Een leeromgeving waar met ambitie passend onderwijs wordt gegeven. Op onze school is plek voor 120 leerlingen en werken wij in een multidisciplinair team samen. Wij werken volgens de principes van Positive Behavior Support waarbij gedragsverwachtingen voor iedereen duidelijk en positief gesteld zijn. PI- school De Brug is een school waar wij samen leren en ontwikkelen met zorg voor de leerlingen en elkaar. 


Wie zoeken wij? 
Wij zoeken een onderwijsassistent-leraarondersteuner die de leerkracht(en) ondersteunt in verschillende groep(en). We vinden het belangrijk dat je flexibel bent en breed ingezet kan worden. Je staat sterk in je schoenen, kan goed relativeren en denkt in mogelijkheden. Jouw drijfveer is om het verschil te kunnen maken voor de leerlingen. Af en toe ter vervanging voor een groep staan, is voor jou geen probleem. 


Dit is een uitdaging en vind jij leuk om te doen!  


Het nemen van verantwoordelijkheid en werken vanuit eigenaarschap past goed binnen jouw professioneel handelen. Verder ben je een collega die het fijn vindt om samen te werken en onderdeel van een team te zijn. 


Wat ga je doen? 
Jij gaat in (verschillende) groepen de leerkracht ondersteunen met o.a. de verwerking van verschillende lessen. Je bent een belangrijke schakel in de ontwikkeling van het lezen en rekenen van onze leerlingen.  
Je bent zichtbaar in de groep en ondersteunt/begeleidt bij verschillende lessen/activiteiten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om jouw talent in te zetten. 


Wat verwachten we van jou ? 
Je beschikt over een afgeronde opleiding onderwijsassistent niveau 4 of een diploma leraarondersteuner en anders de bereidheid deze opleiding te volgen. Je hebt affiniteit met het Speciaal Onderwijs 
Je hebt een onderzoekende houding om het gedrag van het kind te begrijpen. Je kan samenwerken met verschillende vakdisciplines en 
staat open voor intensieve begeleiding. 


Wij bieden: 
Een leuke en fijne plek om te werken en te ontwikkelen. Een professioneel team, waar kwaliteit en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.  
Kortom een uitdagende werkplek in een enthousiast, hardwerkend team. Waarbij samenwerking en professionele ontwikkeling centraal staat.   


Spreekt de vacature je aan? 
Stuur dan jouw motivatie en CV naar Patrice Wiegman, p.wiegman@pidebrug.nl

Voor vragen of meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Patrice Wiegman of Alex Scheffer via telefoonnummer 071-5157222. 
Website: www.pidebrug.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Patrice Wiegman
E-mailadres: p.wiegman@pidebrug.nl
Telefoon: 0715157222