Leerkracht groep 8

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3301 - 5030
Opleiding: HBO

School

School: De Piramide
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.bsdepiramide.nl
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: P.C. Boutenlan 2 , 2283 GT Rijswijk

Op De Piramide werken we vanuit een katholieke achtergrond. Een goede sfeer en een rustig klimaat waarin respect voor elkaar de leidraad is, vinden we belangrijke uitgangspunten die de basis vormen om met elkaar te leven en te leren. We vinden het van grote waarde dat kinderen zich veilig voelen op school. Immers een kind dat zich veilig voelt, komt tot leren en ontwikkelen. Als team geven we zoveel mogelijk aandacht aan het individuele kind. In de omgang met elkaar willen we de kinderen zoveel mogelijk respectvol en gelijkwaardig behandelen.

Vanaf volgend schooljaar 24/25 zijn wij op zoek naar een groep 8 leerkracht.  Het laatste jaar is een bijzonder en belangrijk jaar. Je begeleidt onze leerlingen in hun laatste jaar op de basisschool en bereidt ze voor op de overgang naar het voortgezet onderwijs. Ook staat het jaar in het teken van bijzondere activiteiten zoals kamp en de musical. Zorg jij samen met ons ervoor dat onze leerlingen hun basisschool tijd waanzinnig afsluiten?

De Piramide is een school waar de populatie een goed beeld geeft van de doorsnede van de huidige samenleving. We zijn een school waar een enthousiast team zich gemotiveerd inzet voor 360 leerlingen, die verdeeld zijn over 16 groepen. We willen van en met elkaar leren en zo verder groeien in onze totale ontwikkeling als school. We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt: ons pedagogisch klimaat staat als een huis. We zijn een Vreedzame School (DVS) en we geven vorm aan het bekrachtigen van positief gedrag, middels Positive Behaviour Support (PBS). De komende twee jaar werken we samen met Sardes aan een teambrede aanpak basisvaardigheid taal (Taal100). Hiermee doen we recht aan onze slogan ‘Samen leren om te groeien’.

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een team van 36 collega’s, bestaande uit leerkrachten, een conciërge, een administratieve ondersteuning, een onderwijsassistenten, vakleerkrachten, specialisten en twee intern begeleiders. De school heeft een managementteam, bestaande uit de directie, intern begeleiders en bouwcoördinatoren.

Jij past bij ons…
Als jij een open persoonlijkheid bent die zichzelf durft te laten zien en vragen stelt als het nodig is. Jij bent iemand die verbinding zoekt en nieuwsgierig is naar de ander. Jij straalt het uit dat je zin hebt om aan de slag te gaan en kan zaken ‘to-the-point’ vertellen. Jij bent iemand die het leuk vindt om te bouwen en die mee kan groeien in de ontwikkelingen van de school. Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee jouw bevoegdheid kan worden aangetoond.

Wat kan je van ons verwachten?
Wij bieden een respectvolle en prettige omgeving waarin iedereen zich veilig voelt en met plezier werkt. Bij ons is er ruimte om te leren. Wij zijn een divers team van jong tot oud, met veel en weinig ervaring. Spreekt dit jou aan? Neem dan gerust eens een kijkje op onze site om te zien wie we zijn en hoe we werken.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • een fulltime dienstverband (40 uur), werk je liever parttime dan is dat bespreekbaar;
  • inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,-, conform de CAO primair onderwijs;
  • volop mogelijkheden tot ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert.

Informatie
Ingangsdatum van de functie: 1 augustus 2024
We gaan graag met jou in gesprek, dus ben je geïnteresseerd reageer dan snel.
Ben jij enthousiast maar zou je graag les willen geven in de middenbouw? Dat is mogelijk! Ook voor de middenbouw zijn wij op zoek naar een topper.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Saskia Holtkamp, directeur, via 070-3938929. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren