Intern Begeleider

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3301-5862
Opleiding: HBO

School

School: Titus Brandsma
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.titusbrandsmadelft.nl
Gevestigd in: Delft
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Van Rijslaan 6 , 2625 KX Delft

De Titus Brandsmaschool is een plek die gezellig en veilig is, waar een vertrouwde sfeer is en kinderen, leerkrachten en ouders graag komen. Wij bieden de leerlingen op onze school veel structuur en maken duidelijke afspraken. Wij zijn een school die resultaatgericht werkt en zichzelf doelen stelt die we met regelmaat evalueren om zodoende ons onderwijs en manier van werken naar een hoger niveau te brengen. We volgen de leerlingen op alle gebieden nauw in hun ontwikkeling en bieden extra zorg waar dat nodig is. Bij leerlingen die moeite hebben met bepaalde zaken, maar ook bij leerlingen die meer kunnen en willen. Hier gaan wij voor!

Heb je zin om op een heel leuke school te werken, waar het onderwijs goed verzorgd is, met een fijn team, reageer dan vooral op deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een intern begeleider die het werken met ons team, leerlingen en ouders als een uitdaging ervaart en hier energie uit haalt. Je hebt bij voorkeur ervaring als IB-er met onderwijsinhoudelijke kennis én aantoonbare kennis van leerlingenzorg. Je weet welke partners betrokken moeten worden bij de zorg voor leerlingen. Je bewaakt de voortgang van de processen met betrekking tot de zorg en controleert of de gemaakte afspraken worden nagekomen. Je hebt ervaring met het opstellen van ontwikkelingsperspectieven en kan hier leerlingen, ouders en leerkrachten bij betrekken en in ondersteunen. Je beschikt over relativeringsvermogen, flexibiliteit, humor en daadkracht. Je bent transparant en duidelijk in je communicatie. 

Je hebt bij voorkeur een PABO-bevoegdheid en een afgeronde IB-opleiding en/of relevante Master SEN of bent bereid je te scholen op dit gebied.

Jij past bij ons…

Als je plezier uitstraalt bij de omgang aan kinderen. Als jij de mentaliteit hebt ‘het komt goed, we lossen het samen wel op!’. Als jij makkelijk contact maakt en bereid bent om samen te leren. Jij brengt nieuwe inzichten mee, pakt dingen snel op en durft te vragen als het nodig is. Als IB-er bij ons:

 • heb je regelmatig groepsbesprekingen met leerkrachten, bezoek je de groepen en voer je observaties uit;
 • heb jij graag de touwtjes in handen en organiseer, coördineer en bewaak je de zorg en leeropbrengsten van onze leerlingen;
 • ben je de rechterhand van de leerkracht waarbij je ondersteunt bij het signaleren, analyseren en hulp biedt aan leerlingen die extra aandacht nodig hebben;
 • ben je een vertrouwenspersoon voor onze ouders en leerlingen;
 • heb je korte lijntjes met het MT en de directie;
 • kun jij als geen ander communicatie helder en neutraal verwoorden naar ouders, maar ook waar nodig op een empathische manier de grenzen aangeven.

Wie zijn wij? 
De Titus Brandsmaschool is een RK basisschool in de gemêleerde wijk de Buitenhof in Delft. De school bestaat uit 280 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. ‘Leren Zichtbaar Maken’ geeft sinds drie jaar richting aan ons onderwijs. Ook zeggen we met trots dat wij een ‘Kanjerschool’ en een sportieve school zijn. We hebben in 2023 het vignet ‘Gezonde School’ behaald. Daarnaast is op onze school ook een BSO en een peutergroep aanwezig.

Wij zijn een hecht team. Wij werken resultaatgericht en stellen onszelf doelen die wij met regelmaat evalueren om zo de leerlingen, onszelf en de school naar een hoger niveau te brengen. Wij werken hard en met plezier! Onze leerlingenaantallen zijn al jaren stabiel en de opbrengsten zijn goed. Neem gerust eens een kijkje op onze site www.titusbrandsmadelft.nl om te zien wie we zijn en hoe we werken.

Wij bieden jou:

 • Een vacature van minimaal 25,5 uur (0,6375 FTE). Meer uren is zeker mogelijk!
 • Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren.
 • Inschaling voor deze functie in LB of LC. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.862, conform de CAO primair onderwijs.
 • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

Informatie
De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden, in ieder geval voor de zomervakantie.
Ingangsdatum van de functie: per 1 augustus 2024.
Sluitingsdatum vacature: 13 mei 2024
Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 20 mei 2024.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Maurice Bavelaar, directeur, via 015 256 39 29. Bel vooral ook als de vacature niet helemaal aansluit op jouw wensen. We kunnen dan samen bekijken wat er wel mogelijk is.

Solliciteren