Traject Zij-instromers

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Alle groepen

School

School: Bestuur Unicoz
Onderdeel van: Unicoz
Adres: , Zoetermeer

De Unicoz onderwijsgroep staat voor een unieke kijk op christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs. Vanuit de visie dat ieder kind uniek is, is er aandacht voor de talenten van de leerlingen. De scholen als leer-, werk- en leefomgeving laten zich daarbij in de dagelijkse omgang met leerlingen en het geven van onderwijs inspireren door hun levensbeschouwelijke identiteit. De scholen zijn gefocust op vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs en gericht op de optimale ontwikkeling van ieder kind. Elke school heeft zijn eigen profiel dat past bij de behoeften van leerlingen en ouders. Een ruim aanbod van scholing is onderdeel van ons krachtige personeelsbeleid. Om die reden is de Unicoz Academie in het leven geroepen. Dit platform bundelt boeiende cursussen, leerzame themamiddagen en uitdagende masterclasses.

Wil jij die juf of meester zijn die het verschil maakt in de ontwikkeling van een kind? Maak dan de overstap. Unicoz biedt mensen de kans die, na een andere carrière, de stap willen maken naar het onderwijs.
 
Enthousiaste en getalenteerde professionals, in bezit van een HBO of WO diploma en relevante maatschappelijke of beroepservaring biedt Unicoz een zij-instroom traject aan.
Na een kennismakingsgesprek en een oriënterende stage op één van onze Unicoz-scholen kun je met wederzijds goedvinden aangemeld worden voor een geschiktheidsonderzoek bij een Pabo-opleiding.
 Na het behalen van een geschiktheidsverklaring kom je in dienst van Unicoz. Je start op één van onze 24 Unicoz-scholen.
Maatwerk en begeleiding zijn centrale thema’s gedurende het gehele traject. Dit gebeurt door ervaren en bevoegde collega’s die samen met jou de verantwoordelijkheid voor de leerlingen in jouw groep dragen. Op die manier kun je een hoop kennis en ervaring opdoen, waardoor je groeit naar het zelfstandig functioneren voor een groep.
De afgelopen jaren hebben we al veel positieve ervaring opgedaan met het begeleiden en opleiden van zij-instromers binnen Unicoz. Kom erbij!

Jouw profiel

  • Een HBO-diploma of WO diploma;
  • Voor het onderwijs relevante maatschappelijke of beroepservaring;
  • Enthousiasme en doorzettingsvermogen om 2 jaar te investeren in opleiding en werk;
  • Actieve leerhouding.

Wij bieden
  • Een minimale aanstelling van 0,6 fte (waarvan 2 dagen voor de groep en 1 opleidingsdag);
  • Volledige vergoeding van het geschiktheidsonderzoek, de opleidingskosten en studiematerialen;
  • Een aanstelling in schaal L10 van de CAO-PO;
  • Een plek binnen een inspirerend en innovatief schoolbestuur.

Solliciteren

Contactpersoon: Anneke Oppier
E-mailadres: a.oppier@unicoz.nl
Telefoon: 0793208830