Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, In Overleg
Groepen: Alle groepen

School

School: Paul Krugerschool
Onderdeel van: SCOH
Website: http://kruger.scoh.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Fischerstraat 133 , 2572 PV Den Haag

De Paul Krugerschool is een goede basisschool voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar in de Haagse wijk Transvaal. De kinderen leren in de jaren dat ze bij ons op school zitten allerlei zaken: lezen, taal, schrijven, rekenen, wereldoriëntatie. Maar ook goed omgaan met elkaar, zich houden aan bepaalde regels, creativiteit, expressie en samenwerken, vinden wij op school erg belangrijk. Daarom bieden wij een zeer breed vakkenpakket aan. Door veel verschillende vakken aan te bieden, kunnen kinderen zelf ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze in willen uitblinken.
We zijn er trots op dat er kinderen van allerlei nationaliteiten en achtergronden op school zitten. Bij elkaar hebben we meer dan 20 nationaliteiten in huis! Iedereen is bij ons welkom. We zijn een christelijke basisschool, respect en waardering voor elkaar en elkaars godsdienst is belangrijk. We besteden niet alleen aandacht aan het christelijk geloof, maar ook aan andere levensbeschouwingen waaronder de moslim- en hindoereligie.

Over ons
De Paul Krugerschool is een kleurrijke basisschool in Transvaal. We hebben 180 leerlingen en 15 peuters verdeeld over 8 groepen. Ons team telt 25 teamleden waaronder vakdocenten voor o.a. theater, muziek, bewegen en science . Op onze school draag je echt bij aan het creëren van een kansrijke start.
Wij zetten vernieuwingen actief in zodat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
 
Wie zoeken wij

  • Je hebt een afgeronde opleiding vakleerkracht bewegingsonderwijs of afgeronde (H)ALO opleiding;
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent niet bang om zelf initiatief te nemen;
  • Je hebt verfrissende ideeën en de daadkracht om deze uit te voeren;
  • Je bent gemotiveerd om 2-3 dagen per week (in elk geval maandag en dinsdag) bewegingsonderwijs te geven aan alle groepen;
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de school.
 
Wat bieden wij
  • Een leuke, uitdagende baan met veel variatie en verantwoordelijkheid, waar je per direct kunt beginnen. In ieder geval op maandag en dinsdag. De derde dag kan in overleg.
  • Enthousiaste en gezellige collega’s
  • Startdatum 1 augustus 2022
  • Bovenop het salaris een maandelijkse arbeidsmarkttoelage gedurende schooljaar 2022-2023.
 
Solliciteren
Heb je interesse? Solliciteer dan direct en stuur een korte motivatie en je cv naar Nathalie van der Vorm (recruiter) via solliciteren@scoh.nl
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Erik Ekkelenkamp, schooldirecteur, via eekkelenkamp@scoh.nl of via telefoonnummer: 070 - 388 88 55.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl