Leerkracht middenbouw Jenaplanonderwijs

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3301-5030
Opleiding: HBO

School

School: Jenaplanschool De Kwakel
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.dekwakelschool.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Jenaplan
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Chrysantenhof 20 , 2651 XK Berkel en Rodenrijs

Als Jenaplanschool is het onze missie om al onze leerlingen te vormen tot gelukkige, evenwichtige en kritische jonge burgers. Jonge mensen, die vanuit een realistisch zelfbeeld de juiste keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid voor hun handelen kunnen dragen. We vatten onze missie graag samen in vier woorden: ‘samen je eigen weg’. Ouders en teamleden helpen samen de kinderen hun eigen weg te vinden. In een omgeving waarin iedereen gelijkwaardig is en waarin respect voor elkaar de basis vormt.

'Samen je eigen weg', dat is waar onze school voor staat. Op onze school hebben wij 3-jarige stamgroepen. De kinderen leren van elkaar en samen ontdekken zij hun kwaliteiten. Heb je ervaring met Jenaplanonderwijs? Of heb je veel affiniteit met ons onderwijsconcept en wil je hierin jezelf ontwikkelen? Benieuwd of wij bij jou passen?  

Voor volgend schooljaar (2024-2025) zijn we op zoek naar een leerkracht (stamgroepleider) voor onze middenbouw (3-4-5). 

Binnen ons concept werken wij met de 'hand van vijf'. Hiermee vergroten wij zowel het samenwerken als de zelfstandigheid als de zelfredzaamheid van leerlingen. Deze eigenschappen worden door de diverse geledingen als een kracht van de school genoemd. Teamleden, leerlingen en ouders zijn trots op het prettige leef- en werkklimaat op onze school; de leerlingen kennen elkaar en krijgen de ruimte om hun eigen doelen te stellen.

Jij past bij ons als...

  • Je samen met ons verder wil bouwen aan ons onderwijs; waarbij we ons taalonderwijs verweven binnen wereldoriëntatie;
  • Je net als wij eigenaarschap pakt en houdt van het samenwerken met je collega's;
  • Je in staat bent om kinderen te laten leren van hun fouten;
  • Je ervaring of affiniteit met Jenaplanonderwijs hebt;
  • Je een afgerond PABO diploma bezit;
  • Je voor 2 tot 4 dagen (16-32 uur) per week beschikbaar bent.

Wat kan je van ons verwachten?
Wij willen graag ontwikkelen en als team samen kennis vergaren. We hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid en professionaliteit. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor de hele school. In de wijk staan wij ook wel bekend als een leuke en fijne buurtschool. Dit wil je niet missen! Neem gerust contact op om de sfeer en onze lekkere koffie te proeven. Of neem een kijkje op onze socials voor een eerste indruk. 

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) voor minimaal 0,4 wtf tot 0,8 wtf per week (16 tot 32 uur) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,-, conform de CAO primair onderwijs;
  • ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via onder andere ons scholingsplatform Laurentius Leert;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

Informatie
Ingangsdatum van de functie: 01-08-2024

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Sebastiaan van der Tier directeur via 010 519 95 55 of bij geen bereik 06 29 05 31 42. Ook wanneer de vacature misschien niet helemaal aan je wensen voldoet, of je nog vragen hebt nodigen we je van harte uit om te reageren, we gaan graag met je in gesprek!
Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren