PI de Brug en OZC Orion zoeken leerkracht SO, cluster 4

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: OZC Orion
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: https://www.ozc-orion.nl/
Gevestigd in: Leiden
Denominatie: Openbaar
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Simon Smitweg 7 , 2353 GA Leiden

Onderwijs Zorg Combinatie “Orion” biedt een combinatie van onderwijs en zorg aan kinderen in de Leidse regio. De kinderen van Orion hebben (ernstige) gedragsproblemen, waardoor zij binnen het reguliere of speciale onderwijs niet aan leren toe kunnen komen. In de kleine groepen op OZC Orion werken pedagogisch medewerkers samen met leerkrachten aan de ontwikkeling van de kinderen. Er wordt per kind bekeken wat de beste combinatie tussen zorg en onderwijs is. OZC Orion vindt samenwerking met de ouders heel belangrijk.

Inval leerkracht cluster 4 onderwijs, Doelgroep 4-12 jaar 
Bestuurspool ProoLeiden
Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en inspirerende leerkracht met expertise cluster 4 en inclusief onderwijs die onze pool zou willen komen versterken om op invalbasis ingezet te worden.
Naast plezier in het werken met kinderen zijn vertrouwen en veiligheid de basis van jouw werk. Je vindt het leuk om te werken met een diverse groep leerlingen. Van creatieve- en sportieve activiteiten krijg je energie. Jouw didactisch repertoire is uitgebreid, zodat de kinderen in de groep op een leuke en effectieve manier komen tot leren. Je hebt hoge verwachtingen, maar houdt wel oog voor de mogelijkheden van de leerlingen. Het nemen van verantwoordelijkheid en werken vanuit eigenaarschap past goed binnen jouw professioneel handelen. Verder ben je een collega die het fijn vindt om samen te werken en onderdeel van een team te zijn.
Wie zijn we?
De twee cluster 4 scholen van ProoLeiden zijn PI de Brug en OZC Orion.
 
De Brug is een school voor speciaal onderwijs (cluster 4) waar een enthousiast team een gestructureerde leeromgeving wil bieden aan kinderen met een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) in de leeftijd van vijf tot dertien jaar. De school heeft 120 leerlingen en een multidisciplinair team wat volgens de principes van Positive Behavior Support samenwerkt.
 
OZC Orion is een zorg-onderwijsschool met 63 leerlingen. De leerlingen krijgen in kleine setting van 8 leerlingen les vanuit onderwijs en jeugdzorg samen. Wij zijn gericht op groei en ontwikkeling van de leerling met een aangepast programma. Je werkt nauw samen met de jeugdwerker in de klas en de ambulant schoolgezinsbegeleider en het multidisciplinaire team in de setting.
 
Wij bieden
Een leuke en fijne plek om te werken en te ontwikkelen. Een professioneel team, waar kwaliteit en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.
Een school waar wij samen leren en ontwikkelen met zorg voor de leerlingen en elkaar.
 
Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over een PABO  diploma aangevuld met master EN en/of vergelijkbare opleiding.
Je hebt affiniteit met het Speciaal Onderwijs.
Je hebt een onderzoekende houding hebben om het gedrag van het kind te begrijpen.
Je kan samenwerken met verschillende vakdisciplines en staat open voor begeleiding.
 
Spreekt de vacature je aan? 
Dan nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie en een eerste kennismaking.
Stuur je motivatiebrief en CV naar a.vanderveen@cardea.nl. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anita van der Veen  via het algemene telefoonnummer: 071 589 9260
Website www.pidebrug.nl en ozc-orion.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Petra Wiessing
E-mailadres: p.wiessing@cardea.nl
Telefoon: 0640138482