OBS De Morskring zoekt een leerkracht onderbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen: Donderdag, Vrijdag
Groepen: 1/2

School

School: De Morskring
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: http://www.morskring.nl
Gevestigd in: Leiden
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Damlaan 1 , 2331 XG Leiden

OBS De Morskring zoekt voor komend schooljaar een leerkracht voor groep 1/2 
Voor 2 dagen (donderdag en vrijdag)
 
Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en inspirerende leerkracht voor een groep in de onderbouw. Naast plezier in het werken met kinderen zijn vertrouwen en veiligheid de basis van jouw werk. Je vindt het leuk om te werken met een diverse groep leerlingen. Van creatieve en sportactieve activiteiten krijg je energie. Jouw didactisch repertoire is uitgebreid, zodat de kinderen in de groep op een leuke en effectieve manier komen tot spelend leren. Je hebt hoge verwachtingen, maar houdt wel oog voor de mogelijkheden van de leerlingen. Het nemen van verantwoordelijkheid en werken vanuit eigenaarschap past goed binnen jouw professioneel handelen. Verder ben je een collega die het fijn vindt om samen te werken en onderdeel van een team te zijn. Je krijgt de kans om een eigen groep onder je hoede te nemen en je zal onderdeel zijn van een stabiele, gezellige en fijne onderbouw.
Op de Morskring werken we in de onderbouw volgens het principe van ontwikkelings- en ervaringsgericht onderwijs. In de praktijk betekent dat voor jou dat je de activiteiten voor de groep voorbereidt aan de hand van het leidende thema en doelen binnen de leerlijn Jonge Kind. Je werkt vanuit de belevingswereld van het kind. Ons speerpunt in de onderbouw is: het kind zich veilig en gewaardeerd laten voelen.

Wie zijn we?
De Morskring is een school met ongeveer 420 leerlingen verdeeld over 5 onderbouwgroepen, 6 groepen in de midden- en 6 groepen in de bovenbouw.
De school heeft twee dicht bij elkaar gelegen locaties in De Mors. We zijn een openbare basisschool en staan voor dit openbare karakter.

Binnen onze inspirerende leeromgeving staat kennisoverdracht en brede ontwikkeling centraal. Wij zijn sportactief en creatief. De school biedt vaardigheden die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen. De leerlingen ontdekken eigen interesses, maken keuzes en leren in gesprek te gaan.
Wij leren én dat doen we samen! 
 
Jij hebt

  • Een onderwijsbevoegdheid PO (PABO-diploma)
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroep
  • Sterke didactische- en pedagogische kwaliteiten
  • Ambitie en doorzettingsvermogen
 
Jij bent
  • Sensitief en open
  • Gericht op samenwerking
  • Integer en verbindend naar kinderen, ouders en collega’s
  • In staat helder te communiceren met leerlingen, ouders en personeel.
  • Doortastend en verantwoordelijk
Een fijne juf of meester en een waardevolle collega!

Wij bieden
Een leuke en mooie plek om te werken en te ontwikkelen. Een professioneel team, waar kwaliteit en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.
Een school waar wij samen leren en ontwikkelen met zorg voor de leerlingen en elkaar.
Een gezellige bouw die jou goed zal begeleiden en wegwijs zal maken binnen ons kleutergerichte onderwijs.
 
Spreekt de vacature je aan?  
Stuur je motivatie en CV voor 17 mei 2024 naar Rinaldo Keur via directie@morskring.nl.  Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rinaldo Keur of Kris Heruer (coördinator Onderbouw) via telefoonnummer: 071-5760852


De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 22 mei tussen 14.00u en 16.00u en op maandag 27 mei tussen 15.30u en 17.00u.

Solliciteren

Contactpersoon: Rinaldo Keur
E-mailadres: directie@morskring.nl
Telefoon: 0715760852