Leerkracht kleuters

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2024
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2
Salaris: LB CAO PO
Opleiding: Pabo

School

School: Paul Krugerschool
Onderdeel van: SCOH
Website: http://kruger.scoh.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Fischerstraat 133 , 2572 PV Den Haag

De Paul Krugerschool is een goede basisschool voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar in de Haagse wijk Transvaal. De kinderen leren in de jaren dat ze bij ons op school zitten allerlei zaken: lezen, taal, schrijven, rekenen, wereldoriëntatie. Maar ook goed omgaan met elkaar, zich houden aan bepaalde regels, creativiteit, expressie en samenwerken, vinden wij op school erg belangrijk. Daarom bieden wij een zeer breed vakkenpakket aan. Door veel verschillende vakken aan te bieden, kunnen kinderen zelf ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze in willen uitblinken.
We zijn er trots op dat er kinderen van allerlei nationaliteiten en achtergronden op school zitten. Bij elkaar hebben we meer dan 20 nationaliteiten in huis! Iedereen is bij ons welkom. We zijn een christelijke basisschool, respect en waardering voor elkaar en elkaars godsdienst is belangrijk. We besteden niet alleen aandacht aan het christelijk geloof, maar ook aan andere levensbeschouwingen waaronder de moslim- en hindoereligie.

Wil jij kleuters helpen zich te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou in de functie van leerkracht onderbouw. 

Wat bieden wij?

  • Een klas gevuld met kinderen die veel baat hebben bij goed onderwijs.
  • Een aantal leergierige collega's in de onderbouw.
  • Een fijne en uitdagende baan voor 3 of 4 dagen.
  • Arbeidsmarkttoelage is van toepassing.
  • Inschaling in LB of LC als je over een specialisme beschikt.
  • Er is binnen school volop ruimte om je te ontwikkelen.
Wie ben jij?
  • Je hebt (bijna) je pabo-diploma
  • Je biedt kinderen een veilige leeromgeving
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je vindt het een uitdaging om kinderen zich maximaal te laten ontwikkelen
Over ons
De Paul Krugerschool is een christelijke basisschool in de Haagse wijk Transvaal met een eigen peuterschool en ruim 180 basisschoolleerlingen. Wij bieden onderwijs van 2-12 jaar en zijn een brede buurtschool met kinderen uit verschillende culturen.
Op onze school leren kinderen met plezier en krijgen zij onderwijs op maat omdat wij ze zoveel mogelijk willen aanleren.
We bieden dankzij het leerkansenprofiel extra onderwijs aan waarbij we ons richten op bewegen, drama, muziek en beeldende vorming.
Leerkrachten, leerlingen en ouders zijn betrokken, trots, enthousiast en hebben respect voor elkaar. De leerkrachten zijn enthousiaste collega’s en voelen zich zeer betrokken bij de kinderen.
Wij hechten eraan om tijdens de schoolperiode op te trekken en samen te werken met ouders, omdat wij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de kinderen.
De school staat in een wijk waar je als leerkracht veel voor kinderen kunt betekenen. Of je nu leerkracht of onderwijsassistent bent, je draagt echt bij.
Solliciteren en meer
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Erik Ekkelenkamp via  eekkelenkamp@scoh.nl of via telefoonnummer: 070-3806700.
Stuur je motivatie en cv toe aan onze recruiter Jack de Wit via solliciteren@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Monique Notenboom
E-mailadres: mnotenboom@scoh.nl
Telefoon: 0703118787